Algemeen

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' in 2020 in de bioscoop

Daar lijkt het in elk geval wel op.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 10:27 in Algemeen
Guardians of the Galaxy Vol. 3 heeft nog geen releasedatum gekregen van Marvel, maar regisseur James Gunn gaf vandaag wel een duidelijke hint op sociale media. Hij schreef op Facebook dat de film er over "iets minder dan drie jaar" al moet komen. Daarmee kunnen we er vanuit gaan dat de film in de loop van 2020 uitkomt.

Marvel en Disney hebben voor dat jaar drie releasedata geprikt: 1 mei, 7 augustus en 6 november. Gezien de release van deel 1 op 1 augustus 2014 en deel 2 op 5 mei 2017, is de kans groot dat ook Guardians Vol. 3 in de zomer uitkomt. Daarmee blijven mei en augustus over als opties.

Over andere films die dat jaar uitkomen, kunnen we natuurlijk ook al speculeren. Zo gaat er het verhaal dat er dan vervolgen op Black Panther of Doctor Strange uitkomen. Die zijn nog niet aangekondigd, maar de kans lijkt groot dat ze er straks wel gewoon komen.

Van Guardians Vol. 3 weten we nog niet heel veel, behalve dat we daarin afscheid zullen nemen van het huidige team. Sinds vorige week is Guardians of the Galaxy Vol. 2 te koop en te streamen.

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

ik hoop dat Adam Warlock er in mee doet

Banned

Avatar

Gisteren die tweede gezien, wat een tegenvaller. Misfire van grappen, slap verhaal uitgerokken over de volle twee uur en geen enkele memorable actie scene. De inspratie is alweer zoek geraakt in één of ander universum bij Marvel.

Da Villain

Avatar

Totaal niet mee eens @Banned, vond 'm zelfs beter dan deel 1.

Master Of Films

Avatar

Kans is groot dat Adam Warlock iid gaat mee spelen.

Darthmar

Avatar

Ben het met Banned eens. Vond deel 2 een ongelooflijke achteruitgang. Het aanstekelijke van deel 1 was geheel weg op een paar scenes na.

benjamin

Avatar

Na het geweldige tweede deel mag van mij deze trilogie zeker nog verdergaan.

Aiwass Aeon

Avatar

Ik vond GOTG 2 eerlijk gezegd ook een beetje tegenvallen. Ik zeg niet dat ie slecht is.....maar er was wel iets dat ontbrak.

Decepticon

Avatar

De dag dat Banned positief is over een MCU film, zal nooit aanbreken......

ThomasOMalley

Avatar

Heb me prima vermaakt met deel 2. Guardians loopt wat mij betreft wat lekkerder dan de meeste MCU-films nowadays.

KeesjeNL

Avatar

Je voelt bij deel 2 gewoon dat het plezier van het scherm spat. Erg leuke film.

Sunspot

Avatar

Hoop dan maar dat Michael Rosenbaum erin zit met zijn 'iceman', kan even niet op de naam van het karakter komen.

DE Lex Luthor.

Voor de rest interesseert GoTG mij niet veel meer,hoewel ik het wel ga zien sowieso.

Heb het wel gezien met Marvel, vooral na Spiderman Homecoming gezien te hebben. Het is allemaal veel te soetsappig, veel te happy en kinderlijk vaak ook nog.

Ik kijk uit naar andere Superheldenfilms, iets meer volwassen en duisterder.

Ik denk serieus dat Marvel beter kan gaan denken om hun formule te gaan wijzigen, want volgens mij worden mensen het zat, is aan de opbrengsten sowieso te zien, en gewoon omdat je overal leest en hoort dat meer volwassen en duistere films gewoon veel meer in trek zijn.

En dan ook nog Disney/Marvel die even een eigen dienst gaan opzetten, dus alle Marvel/Disney spul exclusief bij hun streamingdienst, denk dat ze echt een fout maken.

Maar goed, komt er op neer dat ik de Marvel films wel heb gezien, maar ik ga ze allemaal kijken sowieso, ben nu eenmaal superheldenfan en slecht zijn de films van Marvel nooit, zelfs Spidey niet, hoewel... Toch wel de slechtste tot nu toe.

Sunspot

Avatar

@Banned

Hehe, eindelijk iemand die het ook zo ziet, wat een film was dat, totaal niet grappig ook.

Deel 1 van Guardians........ vond ik echt leuk, gewoon echt leuk en grappig vaak ook, maar deel 2, nee nee nee!

Sunspot

Avatar

'Zoetsappig'

Maar kan het niet aanpassen, ALWEER!

benjamin

Avatar

Sunspot "Ik denk serieus dat Marvel beter kan gaan denken om hun formule te gaan wijzigen, want volgens mij worden mensen het zat, is aan de opbrengsten sowieso te zien"
Aan hun opbrengsten te zien? Spider-Man Homecoming is ondertussen de op één na meest opbrengende film rond het personage, Guardians 2 haalde ook meer op dan z'n voorganger en voorlopig zijn dit de twee meest opbrengende superheldenfilms van dit jaar.

Sunspot

Avatar

@Benjamin

Ja, maar toch is het niet veel beter dan wat DC doet de afgelopen paar jaar.

Dat bedoel ik, DC straks, Xmen met hun films, die veel harder zijn, Logan.

Nee, Marvel is over als ze zo door blijven gaan.

Zeg eerlijk, alle films behalve 'Avengers' zijn te vergelijken met DC films, en DC is nog niet aan hun 'Avengers' begonnen.

Logan, uberfilm, vet goed gedaan, ouwe mannen die nog even gaan vechten, Deadpool, gewoon awesome.

En dat zonder op te bouwen.

Nee, kom op, Thor en zo, matig, zeer matig, daarom zetten ze ook andere belangrijke karakters erbij.

Zelfde bij Spiderman Homecoming, waarom denk je dat Iron Man zo duidelijk erbij is gezet, omdat ze totaal geen vertrouwen hadden dat Spiderman (disney) het alleen goed zou kunnen doen, grote fout wat mij betreft.

Of wat van Captain America Civil war, dat was gewoon Avengers 2.5. Waarom, omdat ze weten dat hun stand alone films niet echt genoeg opbrengen, ze hebben al geen vertrouwen in hun eigen standalone films.

Nee, Marvel is over, alleen nog de films met Thanos en dan is het over, althans als ze dezelfde formule blijven gebruiken. Ik KEEK uit naar Thanos, komt eindelijk naar veel teveel jaren, maar goed ga kijken, daarna... Wie weet, maar Marvel is niet waar ik echt meer op let. Wordt meer Fox met hun X universe, DC.

Guardians of the Galaxy ook, bij het 2e deel zou je echt veel meer verwachten. Dr. Strange, niet een s meer dan WW.

Geloof me, Marvel gaat het roer omgooien sowieso, ze komen al terug op bepaalde zaken waarvan ze zeiden dat ze het niet nodig vonden. Maar logisch ook, Marvel/Disney gaat niet de koning blijven met elke keer dezelfde zooi en dat decennialang, uiteraard niet.

Sunspot

Avatar

@Benjamin

LOL, ja, Homecmoing heeft het slechter gedaan dan Spiderman 2 van Sam Raimi.

Was volgens mij nie tde bedoeling toch, Sony zal zwaar teleurgsteld zijn en hopelijk dumpen ze Tom Holland en brengen ze een volwassen Spiderman, samen met Venom en Sinister Six, maar dan ook gewoon echt de Spiderman.

Niet 1 of andere Disneykinderspiderman :).

LOL, Sony had net zo goed alles zelf kunnen doen.

En kom op, Sam Raimi Spiderman is nog steeds superieur, dat was gewoon Spiderman, zelfs die van Marc Webb was tig keer beter en meer getrouw.

benjamin

Avatar

Sunspot "LOL, ja, Homecmoing heeft het slechter gedaan dan Spiderman 2 van Sam Raimi. "
Wereldwijde opbrengst Spiderman 2: $783,766,341
Wereldwijde opbrengst Spider-Man Homecoming (voorlopig): $823,002,794. Hoezo slechter gedaan?

Sunspot

Avatar

Haha, stelt niks voor, dat bedoel ik juist.

maar gaat niet alleen om Spiderman homecoming.

Marvel doet het helemaal niet superdesuper, leek gewoon zo.

Marvel was in hun eentje zowat (want Xmen nisk meer tot 2011) en had alle ruimte en ze waren zo slim om alles bit by bit op te zetten.

Werkte dus goed, vooral bij Avengers dus. Maar verder is het niet echt superdesuper als je goed nadenkt.

Rest kwam ook weer, Fox, DC.

En wat zien we, Marvel is helemaal niet zo SUPER. Is vandaag de dag zwaar goed te zien.

Geloof me, Marvel/Disney is allang bezig met zaken te veranderen en gaan bijna zeker ook R-ruiger.

Alle tekenen zijn er.

Maar is ook normaal, verwachtte jij dan dat Marvel op dezel;fde voet door kon gaan voor nog 1 of 2 decennia...

Nee, is gewoon te veel van hetzelfde.

Zijn gewoon te arrogant, denken dat hun formule nog eens 16 jaar gaat standhouden, denk het niet, niet met de winsten zoals ze zouden willen.

En dan ook nog denken dat mensen werkelijk geinteresseerd zijn in een aparte streamingdienst waar je alleen puur Disney/ Marvel kan gaan zien.

Hahah, laat me niet lachen.

Disney is veel te arrogant, maar ze (Marvel) ziet heus wel dat het anders moet.

Zo jammer dat Marvel door Disney is overgenomen, net als Star Wars.

Disney is zwaar arrogant de laatste jaren.

Gaat ze opbreken, zie het binnen 5 jaar nog gebeuren, dat Disney zich bedenkt en het roer gaat omgooien.

GreenHornet

Avatar

Disney is blij dat deze Fase ten einde komt.verwacht ook dat er veel gaat veranderen in het Marvel Universum.

Disney Streaming Service zal daar ook iets mee te maken hebben.


benjamin

Avatar

Sunspot, ik snap echt niet wat jouw probleem hier is. Dat jij nu persoonlijk niet wild bent van de MCU-films is je volste recht, maar daarom hoeft dat nog niet te betekenen dat de films objectief gezien slecht bezig zouden zijn. Kijken naar de box office geeft vrij objectief meetbare cijfers die het tegendeel beweren.

En daarnaast lijkt ook je post vol contradicties te zitten: eerst zeg je bijvoorbeeld "Geloof me, Marvel/Disney is allang bezig met zaken te veranderen" en amper een paar zinnen later is het weer "Zijn gewoon te arrogant, denken dat hun formule nog eens 16 jaar gaat standhouden". Welk van de twee is het nu? Zelfde verhaal met Tom Holland: is het nu een grote fout hem te weinig vertrouwen te geven (n.a.v. Iron Man in het promomateriaal) of moeten ze hem zo snel mogelijk ontslaan?

Nogmaals, het is absoluut niet nodig dat jij de MCU-films per se goed vindt, maar objectieve (box office) cijfers negeren en zo veel dingen zoeken die slecht kunnen zijn dat je jezelf begint te spreken is echt wel een beetje flauw.

ThomasOMalley

Avatar

Eens met Benjamin, de cijfers zeggen iets anders. Bovendien vind ik de hele R-rated hype een beetje overgewaardeerd. Begrijp me niet verkeerd, ik zou graag naar een R-rated Hulkfilm gaan oid, maar het is heus niet de heilige graal. Dat kinderlijke maakt het voor het jonge publiek ook toegankelijk en dat lijkt me ook niet onbelangrijk.
Wat betreft termen als 'duister' en 'volwassen' in de context van superheldenfilms is dit bij DC met regelmaat een aanfluiting gebleken.

Ed Crane

Avatar

Banned ", wat een tegenvaller. Misfire van grappen, slap verhaal uitgerokken over de volle twee uur en geen enkele memorable actie scene."

Dat is de beschrijving van vrijwel alle MCU-films.

nieuwslaatste nieuws

meest populair