'Guardians of the Galaxy Vol. 3' in 2020 in de bioscoop

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' in 2020 in de bioscoop

Daar lijkt het in elk geval wel op.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 heeft nog geen releasedatum gekregen van Marvel, maar regisseur James Gunn gaf vandaag wel een duidelijke hint op sociale media. Hij schreef op Facebook dat de film er over "iets minder dan drie jaar" al moet komen. Daarmee kunnen we er vanuit gaan dat de film in de loop van 2020 uitkomt.

Marvel en Disney hebben voor dat jaar drie releasedata geprikt: 1 mei, 7 augustus en 6 november. Gezien de release van deel 1 op 1 augustus 2014 en deel 2 op 5 mei 2017, is de kans groot dat ook Guardians Vol. 3 in de zomer uitkomt. Daarmee blijven mei en augustus over als opties.

Over andere films die dat jaar uitkomen, kunnen we natuurlijk ook al speculeren. Zo gaat er het verhaal dat er dan vervolgen op Black Panther of Doctor Strange uitkomen. Die zijn nog niet aangekondigd, maar de kans lijkt groot dat ze er straks wel gewoon komen.

Van Guardians Vol. 3 weten we nog niet heel veel, behalve dat we daarin afscheid zullen nemen van het huidige team. Sinds vorige week is Guardians of the Galaxy Vol. 2 te koop en te streamen.

NieuwsFilm

meest populair