Bioscoopfilms week 38: Kingsman: The Golden Circle, Victoria and Abdul & meer

Bioscoopfilms week 38: Kingsman: The Golden Circle, Victoria and Abdul & meer

Welke films draaien vanaf deze week allemaal in de bioscoop?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

Kingsman: The Golden Circle (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Vaughn | Cast: Taron Egerton, Channing Tatum, Pedro Pascal, Jeff Bridges

Kingsman: The Secret Service introduceerde ons aan Kingsman - een onafhankelijke, internationale veiligheidsdienst die met de grootst mogelijke discretie werkt. Het doel: de wereld een veilige plek maken. In Kingsman: The Golden Circle, krijgen onze helden te maken met een nieuwe uitdaging. Als hun hoofdkwartier verwoest wordt, en de wereld gegijzeld, leidt hun reis hen tot de ontdekking van een bondgenoot in de Verenigde Staten, Statesman genaamd, die op dezelfde dag opgericht werd. In een nieuw avontuur, dat de kracht en flexibiliteit van de agenten op de proef stelt, moeten beide geheime organisaties samenwerken om een meedogenloze gezamenlijke vijand te verslaan, om de wereld te redden, iets dat een gewoonte geworden is voor Eggsy...

Lees de recensie van Kingsman: The Golden Circle geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van Kingsman: The Golden Circle.

Tulipani, Liefde, Eer en een Fiets (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike van Diem | Cast: Ksenia Solo, Giancarlo Giannini, Donatella Finocchiaro, Gijs Naber

Tulipani is een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer (Gijs Naber) die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar het zuiden van Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur (Giancarlo Giannini) te achterhalen wat er daad-werkelijk gebeurde.

Lees de recensie van Tulipani, Liefde, Eer en een Fiets geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Tulipani, Liefde, Eer en een Fiets.

Victoria and Abdul (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Frears | Cast: Judi Dench, Olivia Williams, Michael Gambon, Ali Fazal

Het waargebeurde verhaal gaat over een onverwachte vriendschap die wordt gevormd in de latere jaren van koningin VIctoria's opzienbarende heerschap. Een jonge bediende reist van India om deel te nemen aan het Gouden Jubileum van de koningin en vormt een hechte band met haar.

Lees de recensie van Victoria and Abdul geschreven door Michelle Iwema -

Bekijk de trailer van Victoria and Abdul.

City of Ghosts (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Heineman | Cast: Abu Bakr Al-Baghdadi, Hamoud, Hassan, Hussam

City of Ghosts volgt de reis van de groep met de naam "Raqqa is Being Slaughtered Silently", een handjevol anonieme activisten die samenkwamen nadat hun thuisland overgenomen werd door ISIS in 2014. Filmmaker Matthew Heineman had diep persoonlijke toegang tot de levens en verhalen van een dappere groep burgers die undercover leven, op de vlucht zijn en in ballingschap om verslag te doen wat er met Raqqa gebeurt. Zij riskeren hun leven in opstand tegen ISIS en diens ideologie.

Lees de recensie van City of Ghosts geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van City of Ghosts.

Blessed Benefit (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mahmoud al Massad | Cast: Ahmad Thaher, Maher Khammash, Odai Hijazi, Mahmoud al Massad

Ahmad is bouwvakker die verstrikt raakt in een onfortuinlijke zakendeal de hem naar de gevangenis brengt. Hij ontmoet daar bedrieger Ibrahim, die zijn laatste kans op het bewijzen van zijn onschuld teniet doet. Ahmad realiseert zich stom genoeg dat het leven in de gevangenis beter is dan het leven daar buiten. Bekijk de trailer van Blessed Benefit.

NieuwsFilm

meest populair