POLL: 'Thor: Ragnarok' vs. 'Justice League'

POLL: 'Thor: Ragnarok' vs. 'Justice League'

Welke van de twee zou jij kiezen?

Een week geleden startte het laatste kwartaal van 2017 en waarschijnlijk kijkt een groot deel van het bioscooppubliek al stilletjes vooruit naar wat er in december staat te gebeuren in Star Wars: The Last Jedi. Tot die tijd krijgen we uiteraard nog veel andere films te zien, waaronder de superheldenfilms Thor: Ragnarok en Justice League. Met deze POLL de simpele vraag: naar welke van deze grote superheldenfilms kijk jij het meeste uit?

Beide films zijn niet de minste in de superheldenfilmreeksen die ze vertegenwoordigen. De derde Thor-film is naar verwachting een grote stap richting de grootse clash die we volgend jaar mee gaan maken in Avengers: Infinity War, uiteraard een hoogtepunt in het Marvel Cinematic Universe. Ook Justice League heeft waarschijnlijk grote consequenties voor de toekomstige films. Het lijkt erop dat Warner Bros. het vervolg van het DC Films Universe grotendeels laat afhangen van de ontvangst en opbrengt van de film van Zack Snyder en Joss Whedon. Of de reeks krijgt een enorm impuls of het zou zomaar een vroegtijdig einde kunnen betekenen van de grootse plannen die nog niet zolang geleden werden bekrachtigd met Batman v Superman: Dawn of Justice.

Naast dat Thor: Ragnarok en Justice League onderdeel zijn filmreeksen, zijn het uiteraard ook gewoon grote blockbusters die ongetwijfeld miljoenen mensen naar de bioscoop lokken. Als je tussen één van de twee zou moeten kiezen; welke zou jij dan gaan kijken?

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair