Bioscoopfilms week 40: Blade Runner 2049, Stronger & meer

Bioscoopfilms week 40: Blade Runner 2049, Stronger & meer

Welke films draaien vanaf deze week allemaal in de bioscoop?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

Blade Runner 2049 (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Ana de Armas, Robin Wright Penn, Dave Batista, Jared Leto

Dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film, ontdekt een nieuwe Blade Runner, LAPD-agent K. een lang verborgen geheim, dat het potentieel heeft om wat er nog aan beschaving over is, in chaos te storten. K's ontdekking leidt ertoe dat hij op zoek moet naar Rick Deckard, een voormalig Blade Runner van de LAPD, die al dertig jaar vermist is.

Lees de recensie van Blade Runner 2049 geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Blade Runner 2049.

Stronger (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Gordon Green | Cast: Jake Gyllenhaal, Tatiana Maslany, Clancy Brown, Miranda Richardson

Stronger werd door John Pollono geschreven, naar het boek van Jeff Bauman waarin beschreven staat hoe hij zijn hardlopende vriendin opwachtte bij de finishlijn. De explosies die volgden namen hem zijn benen af. Het boek gaat bovenal over de manier waarop Bauman zijn leven weer bijeen vergaart en als getuige optreedt voor de rechtszaak betreffende één van de twee daders, Dzhokhar Tsarnaev.

Lees de recensie van Stronger geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van Stronger.

Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pim van Hoeve | Cast: Roeland Fernhout, Jennifer Hoffman, Manou Kersting, Stefan de Walle

Dummie en zijn beste vriend Goos op zoek naar de tombe van de vader van Dummie. Deze bevindt zich in Egypte - maar is het graf na vierduizend jaar nog wel te vinden? Bekijk de trailer van Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet.

Dikkertje Dap (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barbara Bredero | Cast: Liam de Vries, Martijn Fischer, Dolores Leeuwin, Medi Broekman

Dikkertje Dap wordt op dezelfde dag geboren als Raf, een giraf. Zijn opa werkt als verzorger in een dierentuin en daarom is Dikkertje vaak bij Raf te vinden. Ze zijn onafscheidelijk totdat het jongetje naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Hij doet er vervolgens alles aan om Raf mee te nemen, zodat hij kennis kan maken met zijn nieuwe vriend Yous. Bekijk de trailer van Dikkertje Dap.

Nelyubov (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrei Zvyagintsev | Cast: Yanina Hope, Aleksey Rozin, Maryana Spivak, Marina Vasilyeva

Boris en Zhenya gaan scheiden. Ze ruziën voortdurend terwijl ze hun appartement proberen te verkopen. Boris bereidt zich al voor op een nieuw leven met een jongere, zwangere vrouw en Zhenya wil gaan trouwen met een rijke lover. Niemand bekommert zich om hun twaalfjarige zoon Alyosha. Totdat hij verdwijnt.

Lees de recensie van Nelyubov geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Nelyubov.

De Kleine Vampier (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Claus, Karsten Kiilerich | Cast: Jim Carter, Rasmus Hardiker, Alice Krige, Tim Pigott-Smith

De clan van de dertienjarige vampier Rudolph wordt bedreigd door een notoire vampierjager. Hij ontmoet Tony, een sterveling van dezelfde leeftijd, die gefascineerd is door oude kastelen, begraafplaatsen en vampiers. Tony helpt Rudolph in zijn pogingen de vampiers te redden. Bekijk de trailer van De Kleine Vampier.

Du forsvinder (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Schønau Fog | Cast: Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas, Michael Nyqvist, Meike Bahnsen

De directeur van een privéschool wordt ervan beschuldigd 12 miljoen Deense kronen bestolen te hebben. Bekijk de trailer van Du forsvinder.

NieuwsFilm

meest populair