Zeer duistere trailer X-Men film 'The New Mutants'!

Het X-Men filmuniversum wordt verder uitgebreid.

Nadat we dit jaar alleen Logan te zien kregen in het X-Men filmuniversum, wordt het volgend jaar een stuk drukker. Naast Deadpool 2 en de zevende sagafilm X-Men: Dark Phoenix verschijnt er ook een nieuwe losstaande film in de reeks, namelijk The New Mutants. Via onderstaande teaser trailer de eerste beelden uit deze X-Men horrorfilm!

Van de X-Men film van regisseur Josh Boone hebben we tot op heden maar zeer weinig te zien gekregen. En dat is niet raar, aangezien de film zich compleet of grotendeels zou afspelen in een faciliteit, door Boone bestempeld als een "spookhuis". Hoofdrolspeelster Anya Taylor-Joy (Illyana Rasputin / Magik) zei dat "ondanks deze duidelijk afstand neemt van de X-Men films, zullen de fans niet teleurgesteld zijn. We hebben de belangrijkste zaken erin gehouden."

Er zijn rollen voor onder meer ook Maisie Williams (Rahne Sinclair / Wolfsbane), Henry Zaga (Sunspot / Roberto da Costa), Charlie Heaton (Sam Guthrie / Cannonball), Blu Hunt (Danielle Moonstar / Mirage) en Alice Braga als Dr. Cecilia Reyes. Vanaf 12 april in de Nederlandse bioscoopzalen.


In The New Mutants zien we een groep jonge mutanten die pas net met hun superkrachten in aanraking zijn gekomen. Ze hebben nog geen controle over hun bijzondere mogelijkheden en daarom zitten ze in hechtenis. En dit niet alleen om de mensen buiten te beschermen, maar ook omdat de mutanten een vreemd en ontvlambaar groepje is.

NieuwsFilm

meest populair