Dvd's week 41: Wonder Woman, Gilbert & meer

Dvd's week 41: Wonder Woman, Gilbert & meer

Wat zijn de releases van deze week?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Wonder Woman (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Patty Jenkins | Cast: Gal Gadot, Robin Wright Penn, Chris Pine, David Thewlis

Voordat ze Wonder Woman (Gal Gadot) werd, was ze Diana, prinses van de Amazones, getraind om een onverslaanbare krijgster te zijn. Ze is opgegroeid op een afgeschermd eilandparadijs, maar besluit dat te verlaten als een Amerikaanse piloot op de kust van het eiland crasht en hen vertelt over een gigantisch conflict dat in de buitenwereld woedt. Diana verlaat haar thuis, overtuigd dat ze de bedreiging een halt toe kan roepen. Vechtend in een oorlog om alle oorlogen te beëindigen, ontdekt Diana haar volledige krachten... en haar ware lotsbestemming.

Lees de recensie van Wonder Woman geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van Wonder Woman.

Len and Company (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Godsall | Cast: Rhys Ifans, Juno Temple, Jack Kilmer, Keir Gilchrist

Een succesvol muziekproducent stapt uit de industrie en gaat in ballingschap in New York. Maar de eenzaamheid die hij zoekt, wordt verpest als zijn van hem vervreemde zoon en de popster die hij gemaakt heeft, langskomen, op zoek naar antwoorden. Bekijk de trailer van Len and Company.

The Wall (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Aaron Johnson, John Cena, Laith Nakli

Twee soldaten kunnen geen kant uit doordat ze onder schot worden genomen en gehouden door een Irakese scherpschutter, met niets meer dan een afbrokkelende muur tussen hen. Het gevolg is een zenuwslopend kat en muisspel, met hoogstwaarschijnlijk de dood als resultaat.

Lees de recensie van The Wall geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van The Wall.

The Eagle Huntress (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Otto Bell | Cast: Daisy Ridley, Aisholpan Nurgaiv, Rys Nurgaiv

De dertienjarige Aisholpan wil de eerste vrouw in twaalf generaties worden in haar Kazachstaanse familie die met adelaars jaagt.

Lees de recensie van The Eagle Huntress geschreven door Michelle Iwema -

Bekijk de trailer van The Eagle Huntress.

Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Bowers | Cast: Jason Drucker, Alicia Silverstone, Tom Everett Scott, Charlie Wright

Greg haalt zijn familie over om een roadtrip te ondernemen en hun overgrootmoeders 90ste verjaardag te bezoeken. Dat is zijn plannetje om een gamer conventie in de buurt te kunnen bezoeken. Natuurlijk gaat dat niet zoals gepland en ontvouwen zich al snel problemen. Bekijk de trailer van Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul.

Broers (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bram Schouw | Cast: Christa Theret, Rufus, Jonas Smulders, Niels Gomperts

Alexander vertrekt plotseling naar Frankrijk. Lukas besluit met hem mee te gaan, zoals hij zijn hele leven heeft gedaan bij zijn grote broer. Maar tijdens de reis komt hij erachter dat hij zijn eigen keuzes moet gaan maken. Bekijk de trailer van Broers.

Les fantômes d'Ismaël (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Arnaud Desplechin | Cast: Marion Cotillard, Charlotte Gainsbourg, Louis Garrel, Mathieu Amalric

Ismaël Vuillard maakt films. Hij is bezig met een film over Ivan, een aparte diplomaat, geïnspireerd door het leven van Ismaëls broer. Samen met Bloom, zijn meester en schoonvader, rouwt Ismaël nog steeds om de dood van Carlotta, die al twintig jaar overleden is. Toch is hij een nieuw leven begonnen Sylvia. Sylvia is het licht van zijn leven. Gek wordende door zijn problemen stapt hij van de set af en laat de opnames achter zich. Hij trekt zich terug als een kluizenaar in zijn ouderlijk huis in Roubaix, samen met de geesten van zijn verleden - letterlijk.

Lees de recensie van Les fantômes d'Ismaël geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van Les fantômes d'Ismaël.

Gilbert (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Neil Berkeley | Cast: Gilbert Gottfried, Dave Attell, Joy Behar, Richard Belzer

GILBERT is een erg grappig en onverwacht sterk portret van het leven en de carrière van de markante figuur Gilbert Gottfried.

Starship Troopers: Traitor of Mars (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shinji Aramaki, Masaru Matsumoto | Cast: Casper Van Dien, Dina Meyer, DeRay Davis

Johnny Rico is gedegradeerd en wordt tegen zijn zin naar een nietszeggend satellietstation op Mars gestuurd. Daar moet hij jonge Troopers opleiden. Als de enorme insecten opduiken komt er geen hulp van de Federation en moeten Rico en zijn onervaren Troopers zien te overleven. Bekijk de trailer van Starship Troopers: Traitor of Mars.

The Suicide Theory (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dru Brown | Cast: Steve Mouzakis, Leon Cain, Joss McWilliam, Matthew Scully

Een man met zelfmoordneigingen vraagt een dementerende huurmoordenaar om hem om het leven te brengen. Maar om de een of andere reden overleeft hij elke moordpoging. Bekijk de trailer van The Suicide Theory.

NieuwsFilm

meest populair