X-Men film 'Gambit' officieel aangekondigd

X-Men film 'Gambit' officieel aangekondigd

Voor een tweede keer.

20th Century Fox heeft voor een tweede keer een verschijningsdatum in de boeken laten zetten voor de X-Men spin-off Gambit. Nadat de film eerder werd geprikt op 7 oktober 2016 is de film nu voor begin 2019 gepland.

De film kreeg tijdens de ontwikkelingen behoorlijk wat tegenslagen te verduren. Naast het uitstel keerde eerst Doug Liman in 2015 en Rupert Wyatt in 2016 het project de rug toe. Ook zou de film compleet opnieuw ontwikkeld zijn.

Pirates of the Caribbean-regisseur Gore Verbinski werd onlangs in verband gebracht met de regiestoel en Channing Tatum is nog altijd de man die in de huid gaat stappen van Gambit. Of Lea Seydoux nog de rol van Bella Donna Boudreaux gaat spelen is onbekend. 007-acteur Daniel Craig werd recent nog genoemd als de slechterik Mr. Sinister.

In X-Men Origins: Wolverine uit 2009 was acteur Taylor Kitsch te zien als Remy LeBeau a.k.a. Gambit. Deze vertolking werd niet enorm geprezen.

Gambit staat nu gepland voor 14 februari 2019. Daarvoor krijgen we The New Mutants (bekijk de trailer, in april) Deadpool 2 (in mei) en de zevende sagafilm X-Men: Dark Phoenix (in november) te zien. Vanaf volgend jaar april dus vier X-Men films in nog geen jaar tijd.



NieuwsFilm

meest populair