Algemeen

Cyborg gaat los en speelduur 'Justice League' minder dan 121 minuten

Gerechtigheid komt!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 08:52 in Algemeen
In Justice League gaan we kennismaken met drie (bijna) nieuwe superhelden: Arthur Curry / Aquaman (Jason Momoa), Barry Allen / The Flash (Ezra Miller) en Victor Stone / Cyborg (Ray Fisher). Twee van deze helden zie je op vier nieuwe foto's voor de film van Zack Snyder.

De reeks start met twee foto's met daarop eerst de regisseur en vervolgens actrice Gal Gadot die uiteraard de rol speelt van Diana Prince a.k.a. Wonder Woman. Daarna zie je drie foto's met eenmaal Millers Barry Allen, gevolgd door twee keer Fishers Cyborg.En er is meer over Cyborg én Wonder Woman, iets dat je al ziet in bovenstaande promo. Het gaat deze week namelijk vooral over deze personages. Hieronder een inleiding op het personage van Ray Fisher, de acteur die zijn filmdebuut maakte in Batman v Superman: Dawn of Justice en verder alleen nog staat genoteerd voor de volgende DC-films Flashpoint en Cyborg.


En als laatste nog wat meer over de speelduur van de film. Deze blijkt nog iets korter te zijn dan de eerder vermelde 121 minuten:
12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Net geen twee uur... Ik denk dat het in het voordeel van de film gaat werken. Het is in ieder geval een keer een verademing dat het geen zit is van 2,5 of 3 uur.

Xenolicker

Avatar

Flashweek alweer voorbij? Wauw, dat ging snel!

Master Of Films

Avatar

Xenolicker "Flashweek alweer voorbij? Wauw, dat ging snel!"

Nature

Avatar

Kan juist heel positief werken dat de film 2uur duurt, meestal is 2,5uur net te lang. Nu krijg je waarschijnlijk een coole vlotte actiefilm zonder teveel saaie dialoog scenes.

Decepticon

Avatar

Net geen 2 uur? Bij lange na geen 2 uur! Trek daar de credits aftiteling maar van af, volgens youtuber ComicBookCast is de gemiddelde aftiteling van een DCEU film 9 minuten, dus hou je maar 1 uur en 50 minuten over! En als er nog een post-credits-scene is, kun je die er ook nog eens van af trekken.

Dat is verrekte kort man! Ik ben benieuwd wat Whedon (en Snyder) er van gemaakt heeft en wat Snyder eigenlijk van speelduur voor ogen had.

ISIM

Avatar

We gaan het meemaken, er zit niets anders op. Wat ik tot nu toe heb gezien ziet er goed uit. Mijn verwachtingen zijn nu 50/50.

Ik zag wel een scene van The Flash in slowmo die wel een beetje tegen viel qua cgi.

Master Of Films

Avatar

OMG! Wat lees ik nou....Heeft onze grootste JL supporter ISIM zowaar kritiek en zijn de verwachtingen lager geworden. Ik zou toch zweren dat ik nuchter ben :P

Sunspot

Avatar

Ziet er niet goed uit qua CGI, vooral die vliegscene

ISIM

Avatar

hahahaha, ja, eerlijk is eerlijk. Maar ik ben wel een Zack Snyder fan. En ik heb nu het gevoel dat het een beetje een kinderfilm gaat worden. Dus met teveel flauwe grappen. Om nu in elke trailer en tvspot een grap in te verwerken is a bit too much for me.

Steve-O

Avatar

Ik moet toch zeggen dat ik Cyborg's design wel erg vet en gedurfd vind. Het get net een stapje verder dan wat we tot op heden hebben gezien van andere superhelden/science-fictions. Gaaf ook om te zien hoe zijn mogelijkheid om te vliegen werkt. Qua gedurfd doel ik vooral op dat alleen de helft van zijn gezicht nog menselijk is en de rest machine en dat het een wel erg complex design is. Een paar van de shots zien er uit alsof ze eindelijk af zijn, als dat de hele film zo is dan heb ik er geen probleem mee. Want het is denk ik iets wat ze maar pas net aankunnen qua VFX. Maar stel je eens voor als we IMAX scenes in het vervolg krijgen, dan moeten die VFX opeens in minstens 5.6K afgemaakt worden :P

BlackPowerWolf

Avatar

Nature " Kan juist heel positief werken dat de film 2uur duurt, meestal is 2,5uur net te lang. Nu krijg je waarschijnlijk een coole vlotte actiefilm zonder teveel saaie dialoog scenes. "

Een coole vlotte actiefilm met zoveel en actie dat als je de bioscoop uitloopt je eigenlijk helemaal niet meer weet waar het verhaal overging, alleen nog maar bliksem snelle beelden en explosies op je netvlies hebt? Zet een enorme badguy neer, een paar superhelden er tegenover en vecht en breek ondertussen ieder gebouw af dat je kan vinden (zoals iedere superhelden film de laatste tijd). Wonder Woman vond ik dan wel weer goed. Eigenlijk beginnen die superhelden films steeds meer op die shit van Disney XD te lijken en dan reken ik het publiek daar ook bij. Verder ben ik het wel met je eens dat 2,5 uur te lang is.

Sunspot

Avatar

@steve-o

Cyborg is ook zo in de comics

nieuwslaatste nieuws

meest populair