Algemeen

'Justice League' duurt erg kort

Met Aquaman onder water en chicks in de Batmobile.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 19:13 in Algemeen
Batman v Superman: Dawn of Justice-regisseur Zack Snyder moest de reshoots en afronding van zijn superheldenfilm Justice League noodgedwongen afstaan aan Joss Whedon. Nu de film bijna verschijnt laat hij via zijn Vero-account weer wat vaker van zich horen door enkele aardige foto's van achter de schermen te tonen. Maar eerst de officiële speelduur!

Speelduur
Justice League gaat "slechts" 121 minuten duren. Hiermee is het de kortste film in het DC Extended Universe tot op heden. Man of Steel duurde 143 minuten, de bioscoopversie van Batman v Superman 151 minuten (director's cut: 182 minuten), Suicide Squad 123 minuten (extended cut: 134 minuten) en Wonder Woman 141 minuten.

Setfoto's
Op de eerste foto zie je Snyder tussen Atlanteans en Amazons. Het kan niet anders dan dat hij scènes aan het opnemen is voor de openingsscène van de grootse DC-film. In die scène, ook te zien in de trailers, nemen mensen, Atlanteans en Amazons het op tegen hun gezamenlijke vijand, de "New Gods". Op de tweede foto zie een aantal Amazons in de Batmobile, ongetwijfeld niet iets dat je zult zien in de film, maar je weet maar nooit.
Aquaman
Ook verscheen er via Total Film een nieuwe foto van Aquaman, de rol van Jason Momoa. We zien de koning van de zee onder water, duidelijk op weg naar het een of het ander. De complete film zie je vanaf 16 november in de Nederlandse bioscoopzalen.


En om nog even bij Aquaman te blijven. Er zijn ook setfoto's opgedoken van de opnames voor zijn solofilm Aquaman. Op de foto's zie je Momoa samen met Amber Heards Mera. De film van James Wan verschijnt in december 2018.24 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

Yep, was ik al bang voor voor. De 'reshoots voor meer humor' zijn gebruikt om een uur uit de film te kunnen knippen en wat over blijft wat coherenter te maken met een kwartier aan scènes die alles aan elkaar moeten hechten op'n manier dat niet op moet vallen dat er lijnen zijn verdwenen/ sterk ingekort/ samengevoegd.

But.

benjamin

Avatar

Een speelduur van toch twee uur is blijkbaar erg kort... Vind het in ieder geval op papier zeker niet verkeerd als idee.

Frietgezicht

Avatar

Erg kort voor een film met zoveel helden bij elkaar.
Ben benieuwd.
The Avengers was qua 'vermaak' echt een belevenis in de bioscoop.
The Defenders op Netflix was bagger.
Hoop dat dit wel gaat werken.

Master Of Films

Avatar

Justice League from the director and writer of the Avengers. Bye, bye. Zack, dit is je film niet meer. :D

GreenHornet

Avatar

Als de overgangen van scènes maar goed zijn. Daar had ik veel moeite mee met de andere films

ISIM

Avatar

Jammer. Had toch echt gehoopt op 150 minuten.

@MoF beetje jammer om iemand die zijn kind is kwijt geraakt zo een opmerking te plaatsen. Getuigt van weinig respect.

Scheerzeep

Avatar

Is Doutzen Kroes nou op die foto te zien (achterste griet)?

ThomasOMalley

Avatar

ISIM "@MoF beetje jammer om iemand die zijn kind is kwijt geraakt zo een opmerking te plaatsen. Getuigt van weinig respect."
Jij weet net zo goed als iedereen hier dat MoF dit sterfgeval totaal niet heeft meegewogen toen hij zijn comment schreef. Heeft niets met respect te maken.

Robbepost

Avatar

Hmmm erg kort voor deze team film vind ik.
Ik hoop dat de stijl van MOS en BVS niet teveel verandert is in de wel erg luchtige MCU stijl........

Master Of Films

Avatar

ISIM "@MoF beetje jammer om iemand die zijn kind is kwijt geraakt zo een opmerking te plaatsen. Getuigt van weinig respect."
Oh boy. *diepe zucht* Tijd om een facepalm uit te delen.


Zoals gewoonlijk weet jij niet waar je het over hebt. Je wilt alleen maar lezen wat je wilt lezen. En dat is niet de 1e keer dat je dingen aanneemt en of insinueert. Omdat je het niet beter weet, vergeef ik het je. Een inhoudelijke discussie is dan ook niet aan de orde, aangezien hier wel mensen zijn die wel begrijpen wat mijn comment echt inhoudt.

Sunspot

Avatar

Dat is toch Doutzen Kroes op die 'Amazone foto', denk het haast wel, ze had een klein rolletje, hoop dat ze iets meer screentime krijgt dit keer, maar denk het niet, misschien in WW2

Goku32

Avatar

Frietgezicht
Bagger bagger zo slecht was de Defenders ook weer niet man. Zaten best wel vetten dingen in. Maar denk dat dit niks word is veel te kort kwa tijd om iedereen te laten zien. En dan ook nog een verhaal maken en zo

Frietgezicht

Avatar

^ Goku, ik heb het afgekeken dus blijkbaar was het te doen maar ook omdat er meer seizoenen komen ik hoop dat het niveau omhoog gaat(seizoen 1 en 2 van Daredevil waren sterk,de 1ste helft van Luke Cage en voor de rest allemaal matig)

The Defenders waren een groepje b-helden zonder humor die 'weer' tegen The Hand strijden die de dreiging sinds Iron Fist allang kwijt zijn.
Sigourney Weaver speelt sterk een zwak karakter die nooit gevaarlijk/dreigend overkomt. Nooit het gevoel dat ze de goodguys het moeilijk kan maken.(geen actie enz maar met Cersei in Game of Thrones bewijzen ze zo'n karakter wel diepte en dreiging te kunnen meegeven)

Wat vooral lachwekkend slecht was waren al die bijrollen uit alle series die samen gebracht werden op het politiebureau puur om ze erin te hebben. Ze hadden echt geen reet te doen.
The Defenders samen was de 1ste keer leuk maar duurde even voordat ze samen kwamen en daarna duurt het weer een tijd.

De strijd om New York was ook wel lachwekkend want zo voelde het aan het einde nooit.
Ik kan erg lang doorgaan maar vond het gewoon erg zwak allemaal,qua spanning, conversaties, humor, verrassingen enz enz.

Ik heb wel zin in The Punisher.

Nature

Avatar

In principe een prima speelduur. 2uur actie heb ik geen probleem mee.

pmw84

Avatar

Dit Is heel erg teleurstellend. Wie maakt nou ee superhelden film van 2 uur? Heel erg jammer dit

benjamin

Avatar

pmw84 " Wie maakt nou ee superhelden film van 2 uur?"
De makers van o.a. Deadpool en Doctor Strange deden dat al en die films werden nochtans best wel aardig onthaald.

larsaltink

Avatar

Als van alle trailers het materiaal in de film zit heb je zo al 20% van de film gezien. Zelf had ik gehoopt op 150 minuten.

ISIM

Avatar

Ja, dat klopt. Maar dan ging het meestal om 1 superhero. 2 uurtjes vind ik echt te kort om zowel Cyborg, The Flash en Aquaman te introduceren. En dan heb ik het nog niet eens over Steppenwolf en de terugkomst van Superman. O ja, dan heb je ook nog natuurlijk Darkseid. Maar we gaan het zien, Er zal vast wel een directorscut van minstens 180 minuten komen.

Steve-O

Avatar

Is die speelduur officieel? Vaak zijn superhelden films al gauw te lang en twee uur zou echt wel een prima speelduur moeten zijn.

Master Of Films

Avatar

Steve-O "Is die speelduur officieel?"

Volgens Screenrant

Thanks to the fervent efforts of Jeremy Conrad at Manabyte, who cites multiple sources that have seen the movie, as well as confirmation from a number of theater chains, including Regal Cinemas, AMC Theaters, Galaxy Cinemas, and the Atom ticketing service, we can now have confidence that the version of the movie that will hit the big screen will be 121 minutes, making it the shortest movie in the unofficially titled DC Extended Universe so far.

ISIM

Avatar

Zie het nu ook bij Pathe staan. Speelduur 120 minuten.

Decepticon

Avatar

Uiteraard een mooie speelduur, maar imo ook aan de korte kant hoor, voor een film met zoveel superhelden, die bijna allemaal nog geïntroduceerd moeten worden.

Of zullen ze die introducties superkort houden en toch meer bewaren voor hun solofilm?

En Superman moet teruggebracht worden en dat moet toch echt de nodige aandacht krijgen.

Ik ben heel erg benieuwd wat ze er van gemaakt hebben en of de film een coherent verhaal heeft.
En dat we niet teveel van die Parademons kanonnenvoer krijgen, want dat ben ik nog wel een beetje bang voor.
Dat hebben we in de eerste 2 Avengers films al wel gezien.

GreenHornet

Avatar

als de film een VR ride word dan loop ik de bioscoop uit.

ridjieddo

Avatar

@greenhornet: wtf?

nieuwslaatste nieuws

meest populair