Dvd's week 43: Baywatch, The Mummy & meer

Dvd's week 43: Baywatch, The Mummy & meer

Wat zijn de releases van deze week?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Baywatch (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Seth Gordon | Cast: Alexandra Daddario, Brandon Larracuente, Dwayne Johnson, Priyanka Chopra

Toegewijd strandwacht Mitch Buchannon botst met een nieuwe rekruut, in ongenade gevallen Olympiër Matt Brody. Als ze een crimineel meesterplan ontdekken dat de toekomst van hun baai bedreigt, moeten ze leren samenwerken.

Lees de recensie van Baywatch geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Baywatch.

The Mummy (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Kurtzman | Cast: Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Tom Cruise, Russell Crowe

Een oeroude prinses ontwaakt in haar crypte in de woestijn. Haar wraaklust is over de millennia gegroeid en nu is ze klaar om de mensheid ten onder te brengen. 'The Mummy' brengt je met van de opwaaiende zandvlaktes van het Midden Oosten naar de verborgen ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Een nieuwe wereld vol goden en monsters.

Lees de recensie van The Mummy geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van The Mummy.

Cult of Chucky (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Don Mancini | Cast: Jennifer Tilly, Brad Dourif, Fiona Dourif, Alex Vincent

Na al vier jaar vast te hebben gezeten in een gesticht voor crimineel gestoorden, is Nica Pierce (Fiona Dourif) ten onrechte overtuigd dat zij - en niet Chucky - haar gehele familie heeft vermoord. Haar psychiater introduceert een nieuwe therapeutische "tool" om de groepssessies met zijn patiënten te vergemakkelijken: de "Good Guy" pop. Een reeks van gruwelijke sterfgevallen start in het gesticht. Nica begint zichzelf af te vragen of ze dan toch niet gek is. De opgegroeide Andy Barclay (Alex Vincent) schiet Nica te hulp, al moet hij eerst zien af te rekenen met Tiffany (Jennifer Tilly), de bruid van Chucky, en zij is tot alles in staat om haar geliefde duivelse pop te helpen. Bekijk de trailer van Cult of Chucky.

The Disappointments Room (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: D.J. Caruso | Cast: Kate Beckinsale, Mel Raido, Lucas Till, Duncan Joiner

Een gezin neemt zijn intrek in een droomhuis. Het gaat om een oud landhuis met een geheime kamer in de zolder. Als de nieuwe bewoners de sleutel van deze ruimte vinden en een kijkje gaan nemen, vinden er in en om het huis griezelige en onverklaarbare gebeurtenissen plaats. Bekijk de trailer van The Disappointments Room.

Jungle (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greg Mclean | Cast: Daniel Radcliffe, Thomas Kretschmann, Lily Sullivan, Yasmin Kassim

Losjes gebaseerd op het waargebeurde verhaal van avonturier Yossi Ghinsberg. Hij raakte in 1981 verdwaald in het Amazoneregenwoud in Bolivia.

The Crucifixion (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Xavier Gens | Cast: Sophie Cookson, Corneliu Ulici, Brittany Ashworth, Mathew Zajac

Als Nicole contact krijgt met Anton, een preidkant, ontvouen zich langzaam onverklaarbare gebeurtenissen. Het duo gelooft dat ze de strijd aan moeten gaan met een demon. Bekijk de trailer van The Crucifixion.

De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruud Schuurman | Cast: Sven De Ridder, Pieter Verelst, Wilbert Gieske, Beryl van Praag

Dit jaar komt het Sinterklaasfeest opnieuw in gevaar! Slechterik Dokter Vleugelaer heeft een plan bedacht om zo veel mogelijk geld te verdienen met een zogenaamde 'Blafspray'. Iedereen die daarmee in aanraking komt, kan alleen nog maar blaffen. De slechte dokter wil met de spray alle kinderen van het land de 'Blafhoest' bezorgen, zodat hij daarna voor veel geld het tegenmedicijn aan alle bezorgde ouders kan verkopen. En ja, hoe bereik je zoveel mogelijk kinderen? Via Sinterklaas! Dr. Vleugelaer en zijn handlanger Igor vermommen zich en spuiten alle cadeautjes op de stoomboot in met Blafspray. Maar als de pieten ook in aanraking komen met het goedje, loopt de situatie helemaal uit de hand. Lukt het Sinterklaas en de bekende Clubpieten om de cadeautjes op tijd schoon te maken, of krijgen alle kinderen de Blafhoest? Bekijk de trailer van De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot.

Table 19 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeffrey Blitz | Cast: Anna Kendrick, Amanda Crew, Lisa Kudrow, Wyatt Russell

Eloise staat op het punt om samen met haar vriendje naar een bruiloft te gaan, maar vlak voor de grote dag dumpt hij haar op respectloze wijze. Hoewel ze nu niet langer een bruidsmeisje hoeft te zijn, besluit Eloise alsnog te komen. Ze komt te zitten aan tafel 19, ver van de bruid en bruidegom af en enkel met willekeurige gasten die niet aan de overige tafels thuishoren. Bekijk de trailer van Table 19.

The Age of Shadows (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ji-woon Kim | Cast: Byung-hun Lee, Yoo Gong, Kang-ho Song, Ji-min Han

Een groep vrijheidsstrijders probeert explosieven uit China naar Korea te smokkelen om Japanse faciliteiten op te blazen, met een kat-en-muisspel tussen de vrijheidsstrijders en de Japanse politie als gevolg. Bekijk de trailer van The Age of Shadows.

Toen mijn vader een struik werd (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicole van Kilsdonk | Cast: Celeste Holsheimer, Matsen Montsma, Anneke Blok, Leny Breederveld

Als Toda's vader weggeroepen wordt om zijn land te verdedigen, reist Toda naar het buurland om haar moeder te vinden.

Lees de recensie van Toen mijn vader een struik werd geschreven door Megan van der Moezel -

Bekijk de trailer van Toen mijn vader een struik werd.

It Comes at Night (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Trey Edward Shults | Cast: Joel Edgerton, Christopher Abbott, Carmen Ejogo, Danielle Riley Keough

Een man leeft samen met zijn gezin in een afgezonderd huis terwijl de wereld door een onnatuurlijk kwaad geteisterd wordt. De huishoudelijke orde die hij met zijn vrouw en zoon opgericht heeft, wordt tot het uiterste op de proef gesteld wanneer een wanhopige, jonge familie arriveert - op zoek naar een schuilplaats. Ondanks de beste bedoelingen van beide families, begint paranoia en wantrouwen in het huis te heersen terwijl de gruwelen van buiten steeds naderbij komen. Iets monsterlijks ontwaakt in de vader, die erachter komt dat als hij zijn familie wil beschermen, zijn ziel mogelijk op het spel staat.

Lees de recensie van It Comes at Night geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van It Comes at Night.

Dean (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Demetri Martin | Cast: Asif Ali, Jesaiah Baer, Kathrine Barnes, Kate Berlant

Dean is een tekenaar die wegvlucht voor het omgaan met de dood van zijn moeder door ver weg van zijn thuisstad New York zijn heil in Los Angeles te zoeken, bij een sollicitatiegesprek bij een marketingbureau. Zijn vader heeft een heel eigen, meer gedisciplineerde manier van omgaan met de dood van zijn vrouw, inclusief het te koop zetten van het huis van de familie. Wat weer voor frictie zorgt tussen vader en zoon. Toch proberen beiden een nieuw pad in het leven te vinden, terwijl onverwachte omstandigheden en nieuwe liefdes alle plannen in de war dreigen te schoppen. Bekijk de trailer van Dean.

Rock'n Roll (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillaume Canet | Cast: Guillaume Canet, Marion Cotillard, Philippe Lefebvre, Gilles Lellouche

Guillaume Canet krijgt van een jonge co-ster te horen dat hij niet langer rock & roll is en dat hij geen films meer kan verkopen. Daarop probeert hij diens ongelijk te bewijzen met hulp van zijn vriendin, Marion Cotillard.

Lees de recensie van Rock'n Roll geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Rock'n Roll.

Killing Hasselhoff (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Darren Grant | Cast: Rhys Darby, David Hasselhoff, Michael Winslow, Ken Jeong

De week van nachtclubeigenaar Chris lijkt redelijk soepeltjes te verlopen. Maar de zaken gaan al even niet goed en hij krijgt een schuldeiser achter zich aan. Hij ziet zich genoodzaakt om snel geld bij elkaar te sprokkelen en dat kan door niemand minder David Hasselhoff om zeep te helpen. Samen met zijn vrienden Fish en Tommy gaat Chris op jacht. Ze hebben echter niet gedacht aan de slow-mo's van de altijd strijdbare The Hoff. Bekijk de trailer van Killing Hasselhoff.

Bushwick (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cary Murnion, Jonathan Milott | Cast: Dave Batista, Brittany Snow, Christian Navarro, Arturo Castro

Als een Texaanse militaire eenheid binnenvalt in hun wijk in Brooklyn, besluiten de twintigjarige Lucy en oorlogsveteraan Stupe samen te werken om te overleven. Bekijk de trailer van Bushwick.

Catch 22: Based on the Unwritten Story by Seanie Sugrue (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josh Folan | Cast: Phil Burke, Brock Harris, Jayce Bartok, Charmane Star

Als orkaan Sandy op de horizon staat, staan vijf vrienden met een dood meisje op de stoep... Bekijk de trailer van Catch 22: Based on the Unwritten Story by Seanie Sugrue.

End of Days, Inc. (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jennifer Liao | Cast: Mark O'Brien, Paulino Nunes, Carolyne Maraghi, Paul Sun-Hyung Lee

Een groep net ontslagen werkers moeten een laatste avond werken, als blijkt dat hun inventaris helemaal verkocht wordt en die bepaald geen vrolijke gevolgen heeft. Bekijk de trailer van End of Days, Inc..

Let Her Out (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cody Calahan | Cast: Alanna LeVierge, Nina Kiri, Adam Christie, Kate Fenton

De jonge vrouw Helen herstelt van een traumatisch ongeluk. Ze blijkt een tumor te hebben, die in haar baarmoeder groeit tot een bizarre tweeling. Bekijk de trailer van Let Her Out.

Road Games (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Abner Pastoll | Cast: Andrew Simpson, Joséphine de La Baume, Frédéric Pierrot, Barbara Crampton

De zonnige nazomer verandert al snel in een duistere reis voor de twee lifters Jack en Véronique. Zij komen een moordenaar tegen op het platteland van Frankrijk. Bekijk de trailer van Road Games.

Rammbock (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marvin Kren | Cast: Michael Fuith, Theo Trebs, Anka Graczyk, Emily Cox

Zodra Michael in Berlijn aankomt om zijn ex-vriendin Gabi te bezoeken, verspreidt een verschrikkelijk virus zich door de stad. Mensen veranderen in moordlustige gekken... Bekijk de trailer van Rammbock.

NieuwsFilm

meest populair