18 feiten die je moet weten over 'Pacific Rim: Uprising'!

18 feiten die je moet weten over 'Pacific Rim: Uprising'!

De Kaiju keren terug, en nog veel harder dan eerst.

Sites als ComingSoon, Collider, IGN en CinemaBlend mochten langskomen op de set van Pacific Rim: Uprising en dat levert natuurlijk een boel leuke informatie op. In dit artikel lichten we de leukste nieuwe feiten uit!

1. - Ondanks dat Guillermo del Toro dit vervolg niet gemaakt heeft, heeft hij er wel aan meegewerkt. De regisseur van het origineel werkte mee aan het verhaal en de visuals.

2. - De film zal meer onthullen over de Kaiju. De wezens hebben al meerdere werelden veroverd, dus er moet meer achter hen zitten.

3. - Uprising begint met de vraag of de Kaiju ooit terug zullen keren en of het Jaeger-programma wel draaiende gehouden moet worden.

4. - Een crossover tussen Godzilla en Pacific Rim behoort - ondanks eerdere woorden - niet tot de mogelijkheden.

5. - Personages en het verhaal staan centraler in dit vervolg dan in het origineel (waarin vooral de actie centraal stond).

6. - De Jaegers bewegen soepeler in deze nieuwe film. De choreografie doet dus meer denken aan die van een martial arts vechter.

7. - Newton Geiszler (Charlie Day) en Gottlieb (Burn Gorman) keren terug, maar zijn anders. Hopelijk minder irritant.

8. - Als de film begint, werkt de wereld nog altijd aan de wederopbouw.

9. - De Jaegers krijgen allemaal hun eigen signature move en dat geldt ook voor de Kaiju.

10. - Het vervolg staat op zichzelf, ondanks dat men er wel een filmuniversum mee wil lanceren.

11. - Speelt zich tien jaar na het origineel af.

12. - De eerste versie van het scenario werd door Del Toro geschreven, maar daar is weinig van overgebleven.

13. - Interessant feitje over het script: de laatste versie werd in drie weken tijd geschreven.

14. - Oorspronkelijk zou Charlie Hunnam terugkeren, maar hij had verplichtingen voor andere projecten en kon daarom niet.

15. - Idris Elba keert niet terug, maar John Boyega speelt wel zijn zoon en via hen leren we meer over Stacker Pentecost.

16. - Een van de hoofdpersonen is Amara (Cailee Spaeny) en zij bouwt in de film een eigen Jaeger. Ja, een vijftienjarig meisje kan dat.

17. - Wederom zullen niet alle hoofdpersonen het einde halen.

18. - Er is in deze film een Chinees bedrijf dat de Jaegers tot drones wil ombouwen.


Pacific Rim: Uprising draait vanaf 22 maart in de bioscoop. De film draait om Jake Pentecost (Boyega), die ooit een talent was in het Jaeger-programma, maar sinds de dood van zijn vader klaar is met het heldendom. Maar als de Kaiju een gigantische nieuwe aanval lanceren, moet Jake wel in de voetsporen van zijn vader treden. Daarbij krijgt hij te maken met zus Mako Mori (Rinko Kikuchi) en de veelbelovende piloot Lambert (Scott Eastwood). Samen moeten ze de wereld van de ondergang zien te redden.

NieuwsFilm

meest populair