Beschrijving creditscènes 'Justice League': interessante hints naar toekomst

Beschrijving creditscènes 'Justice League': interessante hints naar toekomst

Nafilmpjes hebben verrassing.

Het mag duidelijk zijn dat je in dit bericht spoilers gaat aantreffen over de creditscènes van Justice League. Er zouden twee filmpjes te zien zijn; een tijdens en een na de aftiteling. Hieronder een link naar een gelekte clip en een beschrijving van wat deze beelden te bieden hebben. Lezen is op eigen risico!

In de gelekte beelden (mogelijk is de clip al verdwenen) zien we als eerste de terugkeer van Jesse Eisenbergs Lex Luthor. De slechterik uit Batman v Superman: Dawn of Justice lijkt op te duiken in een gevangenis (Arkham Asylum), maar dit blijkt niet de echte Luthor te zijn. Vervolgens verschijnt er een shot waarin Joe Manganiello's Slade Wilson / Deathstroke aan boord gaat van een jacht. Op deze boot blijkt de echte Luthor aanwezig en vervolgens start er een woordenwisseling tussen de bad guys. Mogelijk is dit een inleiding tot The Batman of de tweede Man of Steel.

Een tweede scène zou een opzet zijn richting de volgende DC Extended Universe-film, namelijk Aquaman. Maar dit blijkt niet het geval. Het gaat namelijk om een humoristische clip waarin Superman (Henry Cavill) racet tegen The Flash (Ezra Miller). De clip zou geen winnaar opleveren. Ook deze scène zwerft vast nog ergens online, mocht je niet kunnen wachten.

Vanaf donderdag draait de film van Zack Snyder in de Nederlandse bioscopen. Check ook alles over Justice League en hieronder weer een paar energierijke nieuwe beelden; All In?



NieuwsFilm

meest populair