'Justice League': The Flash, Marta, Doutzen Kroes en een zwart pak

'Justice League': The Flash, Marta, Doutzen Kroes en een zwart pak

Plus drie nieuwe clips.

De eerdere trailers en clips hebben al aangetoond dat Ezra Millers personage Barry Allen / The Flash de grappenmaker moet zijn, en waarschijnlijk ook is in Justice League. Het blijkt nu dat hij zijn naam nog niet heeft in de film. Ook hebben we een eerste foto van een bekend Nederlands model in de film en sprak Henry Cavill over zijn mogelijke zwarte pak. Helemaal onderaan zie je twee nieuwe clips.

Verwijderde scène
"Barry is gewoon Barry," zei Miller in gesprek met Chris Van Vliet van WSVN-TV: "Er is zelfs een scène die verwijderd is uit de film waarin hij er maar door en door over blijft gaan. 'Waarom die scène uit de film is verwijderd?' Jaah, hij gaat maar door en door en probeert uit te vogelen wie hij zou moeten zijn en hoe hij zichzelf zou moeten noemen. Dus ja, hij heeft zijn superheldennaam nog niet."

Zijn naam 'The Flash' heeft hij dus nog niet in Zack Snyder / Joss Whedons Justice League. De kans is groot dat hij er wel achter zal zijn of komen in Flashpoint, de solofilm rond het personage. Check hieronder de beelden bij het interview:


Zwart Superman-pak?
Ook Henry Cavill wordt meer in de promotiecampagne betrokken. Een van de belangrijkste vragen die bij de fans aanwezig is, is: heeft Superman een zwart pak in de film? Dezelfde Van Vliet vroeg Cavill naar de foto die hij in augustus online zette. Check de confrontatie hieronder, rond 2:00. We moeten dus nog even afwachten...


Eerste foto Doutzen Kroes
Er is ook een foto van Doutzen Kroes verschenen in de film. Ze was dit jaar al in Wonder Woman te zien. Het Nederlandse fotomodel speelt opnieuw de Amazone Venelia. De foto verscheen op biosagenda.nl.

Bekijk de afbeelding
Nog drie clips!
En na de vijf clips van gisteren zie je hieronder nog drie clips, dit keer met Bruce Wayne (Ben Affleck) die eerst Arthur Curry (Jason Momoa) rekruteert en vervolgens Barry Allen (Miller). Ook een korte clip met Diane Lane (Marta Kent) en Amy Adams (Lios Lane). De complete film draait vanaf volgende week donderdag in de Nederlandse bioscoopzalen.







NieuwsFilm

meest populair