'Justice League': Enorm budget, Superman duikt op en een credit-scène!

'Justice League': Enorm budget, Superman duikt op en een credit-scène!

Geen nooit op!

Met slechts de tekst 'Hope Never Dies' is er op een nieuwe website voor de film Justice League een eerste officiële (motion) poster verschenen voor Superman, de rol van Henry Cavill. Ook is er meer duidelijk over het productiebudget en zijn er geruchten dat de film net zo sterk wordt ontvangen als Wonder Woman.

Productiebudget: meer dan $300 miljoen
Uit een artikel van The Wall Street Journal blijkt dat Warner Bros. CEO Kevin Tsujihara zich flink heeft bemoeid met de film van Zack Snyder. Hij zou degene zijn die erop stond dat de film niet langer zou duren dan 2 uur. Door de benodigde reshoots, geleid door Joss Whedon, zou het toch al forse productiebudget van Justice League zijn opgelopen tot boven de $300 miljoen. Het productiebudget van Batman v Superman: Dawn of Justice was ook fors met $250 miljoen.

Zelfde ontvangst als Wonder Woman?
Justice League zou het gelukkig goed doen tijdens de testvertoningen die afgelopen periode hebben plaatsgevonden. De film wordt omschreven als een "crowd-pleaser" en de scores zouden niet ver achter die van Wonder Woman (Rotten Tomatoes = 92%) liggen. De reporter van The Wall Street Journal: "Ik schrijf geen recensies, maar na het zien van Justice League kan ik het volgende zeggen: Ezra Millers Flash blinkt echt uit. Steppenwolf doet dat niet."

Poster Superman
Onderstaande motion poster waarin Superman te zien is, verscheen op de nieuwe website NoJusticewithoutHope.com. Deze transformeert overigens in een poster die eerder werd verspreid: een affiche waarop het silhouet van de Man van Staal is te zien omringd door de vijf "basis" Justice League-helden Aquaman (Jason Momoa), Batman (Ben Affleck), Cyborg (Ray Fisher), The Flash (Ezra Miller) en Wonder Woman (Gal Gadot).


Nafilmpje!
Ook werd duidelijk dat de film een scène heeft na de aftiteling. Aquaman-acteur Jason Momoa gaf antwoord op de vraag van BBC Radio 2 of de bezoekers tot het einde moeten blijven zitten: "Dat moeten ze. Dat moeten ze. Je moet de complete film blijven zitten en de complete aftiteling bekijken. Ik was vergeten dat dit in het script zat. Het is geweldig!" Dit is enigszins opvallend, aangezien in de reeks rond de Justice League-filmhelden alleen Suicide Squad een post credit scène kreeg.

NieuwsFilm

meest populair