'Jungle Cruise' wordt net 'Pirates of the Caribbean'

'Jungle Cruise' wordt net 'Pirates of the Caribbean'

Disney wil het succes maar wat graag herhalen.

Het moment dat Disney aankondigde met een Jungle Cruise-film te komen, die gebaseerd wordt op de gelijknamige pretparkattractie, wisten we dat er gelijkenissen zouden zijn met Pirates of the Caribbean. Nu heeft nog iemand die gelijkenis gemaakt, wel te weten Jake Morrison. Hij is een visual effects artist die meewerkt aan de film.

Morrison stelde het script van scenaristen Glenn Ficarra en John Requa gelezen te hebben. "Toen ik het script las, voelde ik me zoals toen ik de eerste Pirates of the Caribbean keek. Het is net zo leuk, erg cool en je weet dat Mr. Dwayne Johnson zal gaan leveren - hij is altijd charismatisch en we gaan met hem veel praktische stunts maken. Het wordt echt heel opwindend."

De opnames van Jungle Cruise beginnen nadat Johnson klaar is met zijn werk aan Skyscraper. Wanneer precies is niet bekend, al weten we wel dat regisseur Jaume Collet-Serra aan het roer zal staan. Hij maakte tot nu toe erg verschillende films, waaronder The Shallows en Unknown.

Jungle Cruise is een attractie die zich in de jaren twintig afspeelt, waarbij gasten op een boot stappen en langs een reeks animatrons komen. Dat klinkt dan ook perfect voor een acteur als Dwayne Johnson.



NieuwsFilm

meest populair