Algemeen

Ben Affleck wil stoppen als Batman

Maar zoekt een nette manier om dat te doen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 18:37 in Algemeen
Net als Daniel Craig, lijkt acteur Ben Affleck ook vrijwel continu te twijfelen over het iconische filmpersonage dat hij speelt. Affleck is de afgelopen maanden wisselend in het nieuws geweest rond Batman. De ene keer is hij enthousiast en wil hij nog jaren de rol spelen, maar andere momenten twijfelt hij.

Dit is zo'n moment waarop hij twijfelt. De acteur vertelde aan USA Today dat zijn terugkeer in The Batman helemaal niet zeker is. De acteur stelt dat het "iets is waar ik over nadenk." Vervolgens zei Affleck het volgende: "je kan het niet altijd blijven doen, dus ik wil een mooie en coole manier vinden om ermee te stoppen."

Die mooie en coole manier om te stoppen lijkt in elk geval niet Justice League te zijn, de film waarin zijn Batman samen met andere DC-helden te zien zal zijn. In elk geval is de acteur straks in drie films te zien geweest als Batman; naast Justice League waren dat ook Batman v Superman: Dawn of Justice en een cameo in Suicide Squad.

Oorspronkelijk zou Affleck de solofilm rond Batman zelf regisseren, maar die taak droeg hij over aan Matt Reeves. Nu lijkt het er dus zelfs op dat hij helemaal niet zeker is van zijn terugkeer in de rol. Hoe dan ook, kunnen we hem vanaf donderdag in de bioscoop zien als Bruce Wayne / Batman.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

superpassie9

Avatar

EINDELIJK, ik vroeg me al af wanneer dit weer eens wordt gepost! Nu in spanning afwachten wanneer het bericht gepost wordt waar in dit wordt ontkent door Ben Affleck! Of wellicht door de regisseur, dat zou ook wat zijn zeg.

benjamin

Avatar

Here we go again...

Grendizer

Avatar

nu Henry nog en heel het DCU gaat op z'n gat.

Banned

Avatar

Weeral.

Master Of Films

Avatar

Goh hij twijfelt weer. What else is new?
Dat welles/nietes van Battfleck berichtjes beginnen te lijken op weerberichten voor het Saharagebied. Weinig nieuws onder de zon.

Mav Damian

Avatar

Hij wilt niet stoppen. Hij wil gewoon op de juiste moment stoppen. Mijn god!!! En dat is niet nu! Niet morgen! Niet overmorgen! Niet volgende week! Waarschijnlijk niet volgende maand of jaar! En laten we nu dit hoofdstuk gaan sluiten en eens bevestigen wanneer de dag dat hij echt stopt. Zo zeg.

Robbepost

Avatar

O ja het is weer een oneven maand.......

Kaasgaaf

Avatar

Yup, en het is net volle maan geweest, daar houden vleermuizen niet van. Pfff...

Gigan72

Avatar

Als hij stopt als Batman dan ook ff geen Batman films meer.
Graag eens wat nieuws heb Batman wel ff genoeg gezien.

Civilian Supreme

Avatar

Hij wil helemaal niet stoppen!!
Is hetzelfde als zeggen: Ik stop met werken.....alleen niet nu.

Steve-O

Avatar

Heeft dit niet met zijn contract te maken? Als er alleen maar in staat dat hij in drie films op moet draven dan hebben we die met Justice League al gehad. Hij zat immers ook in Suicide Squad, al dan wel in maar twee scènes dacht ik.

aspers

Avatar

Met ander woorden... “ik wil eerst afwachten hoe Justice League het gaat doen. Als het een flop is kap ik er snel mee”

Chrisselshizzel

Avatar

Mooi zo , had er nooit aan moeten beginnen .

jimb

Avatar

Toch mooi dat alleen dat ene zinnetje uit de bron een opgeblazen artikel krijgt, terwijl er zoveel meer in het artikel staat. Verwacht de komende dagen dus nog minstens 5 artikelen met stukjes uit de bron..
FT strikes again :P

nooffencetaken

Avatar

Oeff, na 3 maanden reizen maakte ik me zorgen dat ik iets gemist had.
Maar dat is gelukkig niet zo.
Fjuwwwwwwwwwwwww

noah81

Avatar

Slechtste batman ooit, stop er maar snel mee aub

nieuwslaatste nieuws

meest populair