Ben Affleck wil stoppen als Batman

Ben Affleck wil stoppen als Batman

Maar zoekt een nette manier om dat te doen.

Net als Daniel Craig, lijkt acteur Ben Affleck ook vrijwel continu te twijfelen over het iconische filmpersonage dat hij speelt. Affleck is de afgelopen maanden wisselend in het nieuws geweest rond Batman. De ene keer is hij enthousiast en wil hij nog jaren de rol spelen, maar andere momenten twijfelt hij.

Dit is zo'n moment waarop hij twijfelt. De acteur vertelde aan USA Today dat zijn terugkeer in The Batman helemaal niet zeker is. De acteur stelt dat het "iets is waar ik over nadenk." Vervolgens zei Affleck het volgende: "je kan het niet altijd blijven doen, dus ik wil een mooie en coole manier vinden om ermee te stoppen."

Die mooie en coole manier om te stoppen lijkt in elk geval niet Justice League te zijn, de film waarin zijn Batman samen met andere DC-helden te zien zal zijn. In elk geval is de acteur straks in drie films te zien geweest als Batman; naast Justice League waren dat ook Batman v Superman: Dawn of Justice en een cameo in Suicide Squad.

Oorspronkelijk zou Affleck de solofilm rond Batman zelf regisseren, maar die taak droeg hij over aan Matt Reeves. Nu lijkt het er dus zelfs op dat hij helemaal niet zeker is van zijn terugkeer in de rol. Hoe dan ook, kunnen we hem vanaf donderdag in de bioscoop zien als Bruce Wayne / Batman.



NieuwsFilm

meest populair