Video

Colin Firth vs de zee in eerste trailer 'The Mercy'

Belooft een behoorlijk mooie film te worden.

door Jim Pedd om 17:24 in Video
De eerste trailer voor The Mercy is vrijgegeven. Die laat zien dat we een behoorlijk mooie film mogen verwachten, waarin iemand zijn dromen volgt. Het project van regisseur James Marsh vertelt het waargebeurde verhaal van Donald Crowhurst. Die rol wordt gespeeld door acteur Colin Firth.

Crowhurst probeert, ondanks een groot gebrek aan ervaring, de eerste botenrace rond de wereld in 1968 te winnen. Het is een gevaarlijke onderneming, want beste man bouwde zijn boot helemaal zelf en liet zijn vrouw Claire (Rachel Weisz) en kinderen alleen achter om dit avontuur te ondernemen.

Het biografische drama werd in oktober 2013 aangekondigd en heeft een script van schrijver Scott Z. Burns. Hij verzorgde eerder de scenario's van films als Contagion (2011) en The Bourne Ultimatum (2007). Dat is niet de enige factor die zorgt dat er hoge verwachtingen aan deze film klampen: die zijn er ook doordat regisseur James Marsh ons eerder de Oscar-winnende film The Theory of Everything (2014) bracht.

De release van The Mercy staat gepland voor 14 december. Naast Colin Firth en Rachel Weisz, spelen ook David Thewlis en Andrew Buchan hoofdrollen.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair