Henry Cavill nog één keer Superman; 'Justice League' richting verlies?

Althans Cavills huidige contract is nog voor één film.

In gesprek met The LA Times heeft acteur Henry Cavill onthuld dat hij nog een contract heeft voor één film als het gaat om zijn aandeel in het DC Extended Universe. In de superheldenfranchise speelt Cavill uiteraard de rol van Clark Kent a.k.a. Superman.

De acteur liet weten dat hij hoopt dat zijn volgende optreden in een solofilm zal zijn, dus zeg maar in Man of Steel 2. Hij hoopt dat we in die film meer gaan zien van de herboren Man van Staal. "Er is een geweldige mogelijkheid om het Superman-verhaal te vertellen. Nu is er een fantastische kans om Superman in volle glorie te laten te zien en een erg complex, personage-gedreven film te vertellen, gebaseerd op inhoud en die de wonderlijke belevenis van hoop en geluk heeft. Een feel-good film, met daarin ook een boodschap verwerkt."

Overigens pakt het debuut van Justice League nog magerder uit dan eerder aangegeven. De film opende in de States niet met zo'n $96 miljoen maar met minder dan $94 miljoen. Dat is dus minder dan de aftrap van bijvoorbeeld Guardians of the Galaxy ($94,3 miljoen) en net iets meer dan The Amazing Spider-Man 2 ($91,6 miljoen). Wereldwijd wordt er in het eerste weekend naar verwachting maar liefst $72 miljoen minder genoteerd dan de eerdere team-up film, Batman v Superman: Dawn of Justice. Op basis van deze cijfers geven de experts nu aan dat het naar verluidt meer dan $300 miljoen kostende Justice League een verlies gaat lijden van $50 - $100 miljoen.



NieuwsFilm

meest populair