Algemeen

'Kingsman'-regisseur in beeld voor scifi-film 'Courage'

Het zou een actiefilm in de trant van Edge of Tomorrow en Inception betreffen.

door Zilko Tarici om 12:03 in Algemeen
De getalenteerde Britse regisseur Matthew Vaughn is momenteel in vergaande onderhandelingen om de productie en regie van de actievolle scifi-film Courage voor zijn rekening te nemen.

Het script van Courage werd geschreven door Karl Galdusek, uitvoerend producent van Stranger Things. De verhaallijn van de film wordt vooralsnog geheimgehouden. De film zou in elk geval als kern een hoogwaardig concept hebben in de trant van films als Inception en Edge of Tomorrow. Het is nog onbekend wanneer Courage de (Nederlandse) bioscopen moet bereiken.

Als Vaughn accepteert, dan zal hij de film samen met Michael Ellenberg produceren wegens zijn productiemaatschappij Marv Films. Vaughn was als regisseur eerder verantwoordelijk voor film als X-Men: First Class, Kick-Ass, Layer Cake, Stardust en de twee Kingsman-films (waaronder Kingsman: The Golden Circle). Zijn naam is als regisseur ook verbonden aan een derde Kingsman-film, actie-project I Am Pilgirm en Man of Steel 2.

Welke van bovenstaande films zouden jullie Vaughn het liefste willen zien maken?

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gerlof1378

Avatar

Tja deel 3 van Kingsman graag, en I Am Pilgrim is ook een spionnenverhaal. Dus dan zeg ik toch Courage we zien wel wat hij zelf gaat beslissen.

McGraig

Avatar

de tweede Kingsman kreeg niet al te beste recensies maar ik heb 'm net gekeken en vond het net zo leuk als deel 1. Laat hem niettemin nu maar iets anders doen. Courage is prima en R-Rated graag want hij is goed in brute humor

nieuwslaatste nieuws

meest populair