Algemeen

Kurt Russell trekt Kerstmanpak aan voor nieuwe Netflix-film

Ho ho ho!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 19:59 in Algemeen
Guardians of the Galaxy 2-acteur Kurt Russell is helemaal in de kerstsfeer. The Hollywood Reporter rapporteert namelijk dat de beste man zijn krabbel heeft gezet voor een nog titelloze Kerstfilm van Netflix. En Russell zal niemand minder belichamen dan de Kerstman hemzelf. Kennelijk worden er vernieuwende ideeën in de film verwerkt, welke geproduceerd wordt door regisseur Chris Columbus (Home Alone).

Zoals de website uitlegt zal het project van de streamingdienst ook deels uit computereffecten bestaan. Deze worden verzorgd door Nederlander Erik-Jan De Boer, die een Oscar mee naar huis nam na zijn bijdrage aan Life of Pi. Het idee van de film komt uit de geesten van Matt Lieberman (de aankomende, geanimeerde Addams Family-film) en David Guggenheim (Safe House). Eerstgenoemde heeft het scenario geschreven. Deze droeg voorheen de titel 12/24, refererend naar Kerstavond. De regie is in handen van Clay Kaytis, die samen met Fergal Reilly aan Angry Birds werkte.

Het verhaal volgt een broer en een zus - respectievelijk gespeeld door Judah Lewis (The Babysitter) en Darby Camp (tv-serie Big Little Lies) - die op video willen vastleggen dat de Kerstman daadwerkelijk bestaat. Maar wanneer ze onbedoeld ervoor zorgen dat de Kerstman met zijn magische slee in Chicago neerstort, zullen ze hem moeten helpen om Kerstmis te redden voordat het te laat is.

De opnames van de Kerstfilm zullen binnenkort in januari plaatsvinden. Netflix wil dat hun nieuwste creatie op tijd klaar zal zijn voor een release in december 2018. Productiebedrijven 1492 Pictures (The Help) en Ocean Blue Entertainment (I Kill Giants) zijn de drijvende krachten.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JIGSAW8

Avatar

HOHOHO! als dat maar goed gaat!

nieuwslaatste nieuws

meest populair