Floppen 'Justice League' houdt vervolgfilms niet tegen

Floppen 'Justice League' houdt vervolgfilms niet tegen

Falshpoint, Nightwing, Suicide Squad 2 en meer.

Afgelopen weekend tijdens de Comic Con Experience 2017 in Sao Paulo heeft DC Films duidelijk gemaakt zich niet in te houden wat betreft het DC Exented Universe. De financieel tegenvallende prestaties van Justice League hebben vooralsnog geen invloed op de vele projecten die in ontwikkeling zijn.

DC kalender blijft overeind
Tijdens de Comic Con Experience presenteerde DC opnieuw de afgelopen zomer onthulde lijst met projecten die sowieso doorgaan: Wonder Woman II, Suicide Squad 2, Flashpoint, Shazam!, Batgirl, Green Lantern Corps, The Batman en Justice League Dark. Hiertoe behoort uiteraard ook Aquaman. Voor deze film zijn de opnames al afgerond.

Flashpoint start snel
Dat bijvoorbeeld Flashpoint, welke overigens nog geen regisseur heeft, nog volop wordt ontwikkeld, bleek uit de reactie van Flash-acteur Ezra Miller tijdens ACE Comic-Con in Arizona. Tegenover een fan verklaarde Ezra dat de opnames snel zouden moeten aanvangen:


Suicide Squad 2 vertraagd
Ook over Gavin O'Connor Suicide Squad 2 is een update. Eerder werd gemeld dat de film in het voorjaar van 2018 opgenomen zou worden. Dit lijkt echter vertraagd door de agenda van Will Smith (Deadshot). De opnames zouden nu eind 2018 moeten starten. Dit meldt Omega Underground.

Nightwing nieuws begin 2018
Ook het hierboven niet benoemde project Nightwing is gewoon nog in ontwikkeling. De aangestelde regisseur Chris McKay gaf via Twitter aan dat er in februari waarschijnlijk concrete info vrijkomt rond deze DC-film en dat hij hoopt opnames te laten plaatsvinden in Detroit.




NieuwsFilm

meest populair