Nicolas Cage wil kinderen vermoorden in 'Mom and Dad' trailer

Nicolas Cage wil kinderen vermoorden in 'Mom and Dad' trailer

Kan Cage krankzinniger worden dan dit?

Nicolas Cage heeft al heel wat gekke en bizarre rollen op zijn naam staan. Van Vampire's Kiss (1988), waarin hij als improvisatie een levende kakkerlak opat in een rol van iemand die denkt dat hij een vampier is, tot de schurk in Face/Off (1997) tot de politieagent in Wicker Man (2006) die bekend werd door clips van de film op internet waarin hij doordraait, en natuurlijk de titelrol in Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans (2009).

Boze tongen beweren dat hij overacteert in zulke rollen. Cage zelf vergelijkt zijn acteerstijl met die van een rockster - als hij doordraait in zijn rollen is dat zijn versie van een gitaarsolo. In de trailer voor alweer zijn zesde film dit jaar, Mom and Dad, speelt hij weer heel wat solo's. Kijk maar:



Een tienermeisje en haar kleine broer moeten een wilde 24 uur zien te overleven, waarin een massale hysterie van onbekende origine ervoor zorgt dat ouders gewelddadig worden jegens hun kinderen.

Nicolas Cage speelt natuurlijk de vader van het stel dat hun eigen kinderen probeert te vermoorden. Selma Blair speelt de moeder. De regie is in handen van Brian Taylor, die samen met Mark Neveldine onder andere Crank en Ghost Rider 2 maakte.

NieuwsFilm

meest populair