Video

Nicolas Cage wil kinderen vermoorden in 'Mom and Dad' trailer

Kan Cage krankzinniger worden dan dit?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 08:41 in Video
Nicolas Cage heeft al heel wat gekke en bizarre rollen op zijn naam staan. Van Vampire's Kiss (1988), waarin hij als improvisatie een levende kakkerlak opat in een rol van iemand die denkt dat hij een vampier is, tot de schurk in Face/Off (1997) tot de politieagent in Wicker Man (2006) die bekend werd door clips van de film op internet waarin hij doordraait, en natuurlijk de titelrol in Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans (2009).

Boze tongen beweren dat hij overacteert in zulke rollen. Cage zelf vergelijkt zijn acteerstijl met die van een rockster - als hij doordraait in zijn rollen is dat zijn versie van een gitaarsolo. In de trailer voor alweer zijn zesde film dit jaar, Mom and Dad, speelt hij weer heel wat solo's. Kijk maar:Een tienermeisje en haar kleine broer moeten een wilde 24 uur zien te overleven, waarin een massale hysterie van onbekende origine ervoor zorgt dat ouders gewelddadig worden jegens hun kinderen.

Nicolas Cage speelt natuurlijk de vader van het stel dat hun eigen kinderen probeert te vermoorden. Selma Blair speelt de moeder. De regie is in handen van Brian Taylor, die samen met Mark Neveldine onder andere Crank en Ghost Rider 2 maakte.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ik vond het vroeger echt een hele goeie acteur in de tijd van Face off en the rock. Maar tegenwoordig pakt HiJ alles aan wat los en vast zit. Beetje jammer vind ik dat

JIGSAW8

Avatar

Nicolas Cage meest gestoorde rol zal toch altijd die van ghost rider zijn. Man wat wat dat een fucking groffe en brandende film zeg!

Prince John

Avatar

Die voetbal op z'n kop was het laatste loodje... Lekker gestoord, verstand op nul zetten met popcorn en bier, leuke avond lijkt me ;)

Sunspot

Avatar

Wicker Man haha

meanrat

Avatar

Dit ziet er echt heel amusant uit!

Goov25

Avatar

+1 Jigsaw. In Ghost Rider 1 en 2 is ie pas echt compleet waanzinnig.

nieuwslaatste nieuws