Humor

De beste beelden van 2017 in één video

Inclusief 'Dunkirk', 'Blade Runner 2049', 'Wonder Wheel', 'Kedi' en 'Good Time'

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 09:59 in Humor
Wat waren de beste en/of mooist gefilmde films van 2017? De terugblikken op het filmjaar 2017 zijn niet van de lucht, en No Film School doet ook een duit in het zakje met een compilatie van het beste camerawerk van 2017. Wat uiteraard een video vol bijzondere beelden oplevert:De video is voor No Film School samengesteld door video essayist Nelson Carvajal van Free Cinema Now. Alle schrijvers van No Film School stelden een lijst van de mooiste cinematografie van het jaar samen. Dit deden ze door elk één film te kiezen die er voor hen visueel uitsprong in 2017. Carvajal koos vervolgens uit elk van deze films beelden voor bovenstaande supercut.

Het is geen verrassing dat het door Roger Deakins geschoten Blade Runner 2049 één van die films is in de video. De film werd bovenal voor de prachtige cinematografie geprezen en zal waarschijnlijk daarvoor in ieder geval een Oscarnominatie krijgen. Het zou Deakins' veertiende nominatie zijn - hij won nog nooit. Onze eigen Hoyte van Hoytema komt ook voorbij in de video, met Dunkirk, die waarschijnlijk ook op die nominatie kan rekenen.

Een volledige lijst van de films die je in de video kunt zien:
The Beguiled
Blade Runner 2049
Casting JonBenet
Chasing Coral
Columbus
Dunkirk
The Florida Project
Good Time
Kedi
Menashe
Mudbound
Wonder Wheel

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

War for the Planet of the Apes was ook wel mooi gefilmd.
Deakins moet nu echt wel een oscar krijgen voor zijn werk in Blade Runner.

nieuwslaatste nieuws

meest populair