Algemeen

X-Men films 'New Mutants' en 'Gambit' fors uitgesteld

En Gambit is zijn regisseur weer kwijt.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:35 in Algemeen
De langverwachte film rond het bekende X-Men personage Gambit lijkt het niet te treffen. Opnieuw is de regisseur weggelopen. Ook voor The New Mutants zit het niet mee. Net als Gambit is deze X-Men film fors uitgesteld.

De verschuivingen hebben naar verluidt niets te maken met de mogelijke overname van studio 20th Century Fox door Walt Disney. Het zou gebeuren om overlap tussen X-Men films in bepaalde markten te voorkomen, aangezien daar New Mutants en Deadpool 2 bijna tegelijkertijd zouden verschijnen in de bioscoop.

Gambit: derde regisseur kwijt!
Dit keer is het Pirates of the Caribbean-regisseur Gore Verbinski die vertrekt, nadat eerder Doug Liman in 2015 en Rupert Wyatt in 2016 het superheldenproject met Channing Tatum en Lizzy Caplan verlieten. Verbinski's vertrek heeft volgens de website Deadline te maken met de bekende agendaconflicten. Ondanks dat Gambit recent officieel werd aangekondigd voor februari 2019 zijn de opnames nog niet gestart. De film is dan ook verplaatst naar 7 juni 2019.

The New Mutants niet eng genoeg
20th Century Fox heeft volgens The Hollywood Reporter besloten om The New Mutants te verplaatsen naar 22 februari 2019. Dit is een uitstel van maar liefst 10 maanden. De superhelden-horrorfilm van regisseur Josh Boone had op 12 april in de bioscoop moeten gaan draaien. Overigens melden The Wrap en Tracking Board dat de film is uitgesteld omdat de film niet eng genoeg bevonden zou zijn na testvertoningen, terwijl deze wel wordt verkocht als een horrorfilm.


Deadpool 2 eerder in de bioscoop
Wat positiever nieuws over de verschijningsdatum van Deadpool 2. Deze X-Men spin-off verschijnt iets eerder, namelijk 18 mei in plaats van 1 juni. Een opvallende verplaatsing aangezien Deadpool 2 nu een week voor Solo: A Star Wars Story is gezet en 2 weken na Avengers: Infinity War.
15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

3 (goeie) reggiseurs Gore Verbinski, Doug Liman en Rupert Wyatt weg voor Gambit. De film wordt letterlijk een gok.

Jammer dat New Mutants wordt verplaatst naar volgend jaar. Net zoals Deadpool verwacht een iets meer verfrissende X-men.

Speaking of Deadpool. Het is natuurlijk heerlijk dat Deadpool eerder gaat verschijnen althans in de US. Waarschijnlijk kunnen we ook 2 weken eerder genieten.

Kortom, you win some, you lose some.

Ereptile

Avatar

Ik voorspel: reshoots voor New Mutants en Gambit wordt uiteindelijk gecancelled... Zeker nu Fox ook naar Disney gaat.

GreenHornet

Avatar

waarom heb ik het gevoel dat er tegenwoordig nog meer druk op film makers zit als vroeger.

En dat er gewoon verschillende versies van films zijn.

GreenHornet

Avatar

Deadpool versus Solo versus Avengers

eltorro

Avatar

Raar, de film leek me al klaar. Maar ik kan me voorstellen dat er teveel concurrentie dit jaar is voor de film.

Decepticon

Avatar

Idd heel jammer dat New Mutants bijna een jaar opgeschoven wordt, ik had hem graag deze zomer willen zien, maar ik ben wel blij waarom.

Ik had wel verwacht dat ie niet eng (genoeg) zou zijn, wat hadden ze dan verwacht. Je zegt een horrorfilm te maken, maar plakt er een PG-13 label op.

Dus ik ben wel blij dat ze daar de tijd voor gaan nemen, maak hem maar goed rated-R!

Die Gambit film komt er niet.

Artificialis

Avatar

Doe ons allen een lol en stop ermee, met Gambit. Laat het Marvel Cinematic Universe lekker dat karakter introduceren. Jammer dat New Mutants wordt uitgesteld, maar ik ben sowieso meer geïnteresseerd in Deadpool 2 en Dark Phoenix.

Ang3l

Avatar

Gambit had ik vanaf dag 1 al geen vertrouwen in, want ik zie in Tatum gewoonweg echt GEEN gambit. Bovendien lijkt het project maar niet van de grond te komen. Misschien ooit onder Marvel, maar please..... recast!

New Mutants vind ik verrassend, omdat ze daar toch best in een ver stadium leken al. Die komt wel, dit is denk ik alleen timing qua marketing.

benjamin

Avatar

Bij Gambit hoeft slecht nieuws en uitstel al lang niet meer verbazen, maar bij New Mutants vind ik dit ook wel een tegenvaller. Zeker omdat de reden waarom hier eigenlijk niet veel goeds doen vermoeden.

Sunspot

Avatar

Haha, weer Gambit, wat is dat toch met die film

ThomasOMalley

Avatar

Even realistisch: wie is hier rouwig om? Die nieuwe X-Men spin-off (?) wordt gewoon bagger en dat zien we met z’n allen van mijlenver aankomen. Een glazenbol is zelden zo overbodig geweest.

Mav Damian

Avatar

Ik denk dat Deadpool 2 geen schrik moet hebben met Avengers Infinity War en Solo. Deadpool 2 heeft een laag budget en ik denk dat Solo niet de Star Wars film waar velen naar uitkijken.

GreenHornet

Avatar

Solo hadden ze nooit moeten maken. Het is gewoon een slap aftreksel van Guardians of the Galaxy

Goku32

Avatar

Demmmm echt zitten daarzo allemaal autiste in Hollywood, waarom word er zo moeilijk gedaan met die Gambit film. Het is net of ze deze fim niet kunnen maken of zo. Erg jammer Gambit was altijd mijn favo X men in de serie. Niet in die gare wolverien film want daarzo was die echt heel nep

Ed Crane

Avatar

Goku32 "Demmmm echt zitten daarzo allemaal autiste in Hollywood, waarom word er zo moeilijk gedaan met die Gambit film. Het is net of ze deze fim niet kunnen maken of zo. Erg jammer Gambit was altijd mijn favo X men in de serie. Niet in die gare wolverien film want daarzo was die echt heel nep"

Ik denk dat autisten juist eerder in no time een Gambit-film in elkaar gezet zouden hebben.

nieuwslaatste nieuws

meest populair