X-Men films 'New Mutants' en 'Gambit' fors uitgesteld

X-Men films 'New Mutants' en 'Gambit' fors uitgesteld

En Gambit is zijn regisseur weer kwijt.

De langverwachte film rond het bekende X-Men personage Gambit lijkt het niet te treffen. Opnieuw is de regisseur weggelopen. Ook voor The New Mutants zit het niet mee. Net als Gambit is deze X-Men film fors uitgesteld.

De verschuivingen hebben naar verluidt niets te maken met de mogelijke overname van studio 20th Century Fox door Walt Disney. Het zou gebeuren om overlap tussen X-Men films in bepaalde markten te voorkomen, aangezien daar New Mutants en Deadpool 2 bijna tegelijkertijd zouden verschijnen in de bioscoop.

Gambit: derde regisseur kwijt!
Dit keer is het Pirates of the Caribbean-regisseur Gore Verbinski die vertrekt, nadat eerder Doug Liman in 2015 en Rupert Wyatt in 2016 het superheldenproject met Channing Tatum en Lizzy Caplan verlieten. Verbinski's vertrek heeft volgens de website Deadline te maken met de bekende agendaconflicten. Ondanks dat Gambit recent officieel werd aangekondigd voor februari 2019 zijn de opnames nog niet gestart. De film is dan ook verplaatst naar 7 juni 2019.

The New Mutants niet eng genoeg
20th Century Fox heeft volgens The Hollywood Reporter besloten om The New Mutants te verplaatsen naar 22 februari 2019. Dit is een uitstel van maar liefst 10 maanden. De superhelden-horrorfilm van regisseur Josh Boone had op 12 april in de bioscoop moeten gaan draaien. Overigens melden The Wrap en Tracking Board dat de film is uitgesteld omdat de film niet eng genoeg bevonden zou zijn na testvertoningen, terwijl deze wel wordt verkocht als een horrorfilm.


Deadpool 2 eerder in de bioscoop
Wat positiever nieuws over de verschijningsdatum van Deadpool 2. Deze X-Men spin-off verschijnt iets eerder, namelijk 18 mei in plaats van 1 juni. Een opvallende verplaatsing aangezien Deadpool 2 nu een week voor Solo: A Star Wars Story is gezet en 2 weken na Avengers: Infinity War.




NieuwsFilm

meest populair