TV-tips week 2: Youth, Mr. Holmes & meer

TV-tips week 2: Youth, Mr. Holmes & meer

Welke films mag je niet missen deze week?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Youth (2015)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Paolo Sorrentino | Cast: Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz, Paul Dano

Een gepensioneerde dirigent is op vakantie de Alpen wanneer hij de uitnodiging krijgt om op te treden voor Queen Elizabeth II and Prince Philip.

Lees de recensie van Youth geschreven door Jim Pedd -

Bekijk de trailer van Youth.

Mr. Holmes (2015)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Bill Condon | Cast: Ian McKellen, Laura Linney, Milo Parker, Hiroyuki Sanada

1947. De gefrustreerde Sherlock Holmes leeft een teruggetrokken bestaan, bezigt zich als imker en gelooft dat de honing het geheim is achter zijn lange leven. Zijn onderzoeken brengen hem vervolgens naar het naoorlogse Japan, waar hij een zoon van een diplomaat tegenkomt die Holmes kent en verdween aan het begin van de oorlog. Ondanks dat Holmes de persoon niet herkent, prikkelt iets hem om toch op onderzoek uit te gaan.

Lees de recensie van Mr. Holmes geschreven door Jim Pedd -

Bekijk de trailer van Mr. Holmes.

Fast Five (2011)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Justin Lin | Cast: Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Tyrese Gibson

Het vijfde deel uit de serie speelt zich af vóór de gebeurtenissen in Tokyo Drift, en is de derde film waarin Vin Diesel een hoofdrol speelt. Brian O'Connor (Paul Walker) werkte samen met Mia Toretto (Jordana Brewster) om haar broer, Dominic Toretto (Vin Diesel), uit de gevangenis te bevrijden. Achterna gezeten door de autoriteiten, komen ze terecht in Rio de Janeiro. Daar moeten ze nog één laatste opdracht doen om hun vrijheid te herwinnen. Ze verzamelen een team van racers om een corrupte zakenman tegemoet te zien. Hij is echter niet de enige die hen achterna zit, ook agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) zit het drietal achterna, met een boel spektakel als gevolg.

Lees de recensie van Fast Five geschreven door Arman Avsaroglu -

Bekijk de trailer van Fast Five.

Blade II (2002)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Guillermo del Toro | Cast: Wesley Snipes, Kris Kristofferson, Ron Perlman, Leonor Varela

Er heeft zich een vreemde mutatie voorgedaan in de vampierenwereld. De bloeddorst van deze nieuwe vampieren is zo groot dat ze het op zowel mensen als vampiers voorzien hebben. Blade besluit samen te werken met The Bloodpackt, een elite-team van vampiers. Bekijk de trailer van Blade II.

Les Misérables (2012)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Tom Hooper | Cast: Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried

Les Misérables speelt zich af in het negentiende eeuwse Frankrijk en vertelt het verhaal van ex-gevangene Jean Valjean. Valjean wordt tientallen jaren achtervolgd door de meedogenloze agent Javert na zijn voorwaardelijke vrijlating. Het leven van Valjean verandert voor altijd wanneer hij de zorg op zich neemt van Cosette, de dochter van de alleenstaande moeder Fantine.

Lees de recensie van Les Misérables geschreven door Bart Snoek -

Bekijk de trailer van Les Misérables.

The Last Samurai (2003)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Edward Zwick | Cast: Ken Watanabe, Tom Cruise, William Atherton, Chad Lindberg

Een veteraan uit de Burgeroorlog, Capt. Nathan Algren (Cruise), arriveert in Japan in 1870, om de soldaten van Keizer Meji te trainen voor een gevecht tegen samurai die land terug willen pakken. Als Algren wordt ontvoerd door de samurai, ziet hij waarom ze hun leven wagen voor hun land, en moet hij kiezen voor wie hij nou eigenlijk wil vechten.

Lees de recensie van The Last Samurai geschreven door Kenji Stamet -

Bekijk de trailer van The Last Samurai.

Nebraska (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Alexander Payne | Cast: Bruce Dern, Will Forte, June Squibb, Bob Odenkirk

Alexander Payne, de man achter films als Sideways (2004) en The Descendants, is terug met een nieuwe film: Nebraska. Hoofdrollen zijn er voor Bruce Dern en Will Forte. Dern speelt Woody, een man die ervan overtuigd is dat hij een miljoen dollar heeft gewonnen. Daartoe reist hij van Montana naar Nebraska om het geldbedrag op te halen. David, de zoon van Woody, besluit mee te gaan om erop toe te zien dat zijn vader niet in de problemen komt.

Lees de recensie van Nebraska geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Nebraska.


NieuwsFilm

meest populair