Video

Eerste trailer 'Ant-Man and the Wasp' met nieuwe slechterik Ghost!

Van groot naar klein en naar heel groot.

door Bram de Groot om 15:12 in Video
En hieronder zijn dan de eerste beelden uit de derde Marvel Studios-film in 2018, nog voor de eerste - Black Panther - is verschenen. Het betreft de officiële trailer voor Ant-Man and the Wasp van Ant-Man-regisseur Peyton Reed en met Paul Rudd als Ant-Man en Evangeline Lilly als Wasp.

Uit de trailer wordt duidelijk dat de tweede Ant-Man-film zich afspeelt na Captain America: Civil War uit 2016, waarin de kleine/grote held ook te zien is. Na zijn eerdere soloavontuur in Ant-Man (2015) staat Scott Lang er dit keer duidelijk niet alleen voor. Hij krijgt namelijk hulp van een vrouwelijke heldin, Hope Van Dyne. Onder het toeziend oog van haar vader Dr. Hank Pym (Michael Douglas) ontpopt Hope zich tot de Wasp.


Andere rollen zijn voor Walton Goggins als Sonny Burch, Hannah John-Kamen als Ghost (zie onder), Laurence Fishburne als Doctor Bill Foster a.k.a. Goliath, Michael Peña als Luis, Judy Greer als Maggie Lang, Abby Ryder Fortson als Cassie Lang, Randall Park als Jimmy Woo en David Dastmalchian als Kurt. Ant-Man and the Wasp verschijnt zo'n 2 maanden na Avengers: Infinity War, op 18 juli.


Overigens werd de trailer zeer vermakelijk aangekondigd tijdens de officiële wereldpremière van Black Panther gisteren. Na de video zie je het bijhorende affiche voor de tweede Ant-Man-film.

24 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

18 juli?

Hé Ant-Man and the Wasp verschijnt 2 weken later dan in de US of Trump.

ThomasOMalley

Avatar

Natuurlijk een leuke gimmick, die 'verkleiner', maar dat zie ik toch snel vervelen. Hopelijk zijn ze er zuinig mee.

Lord Bono

Avatar

Ziet er weer leuk uit!

@Master,

Maakt niet uit, wij krijgen Infinity War een week eerder!

Master Of Films

Avatar

Alsof dat zo uniek is Lord Bono. Want de meeste MCU films zoals Avengers: Age of Ultron, Guardians of the Galaxy 2, Thor:Ragnarok, Dr.Strange, Captain America: Civil War waren ook al 1 week eerder dan de US of Lincoln.

1e Ant-man was trouwens maar 1 week later dan de US of Franklin.

#WilEerderMCU #IkZeurtMaarLekkerDoor #NietEerlijk

eltorro

Avatar

Ziet er niet zo bijzonder uit, wat doet die badguy nou precies en waar gaat de film over?

Frietgezicht

Avatar

Ze zijn erbij in Infinity War dus vrees niet mensen,alles komt goed met ze!

shellghost

Avatar

Vind deel 1 zeer vermakelijk en ik vermoed deel twee ook, dus kom maar op. Smiley face

Mav Damian

Avatar

Toch iets grootschaliger dan de vorige. Leuke actie en ze maken het nu wat indrukwekkender met het verkleinen en vergroten.

Ereptile

Avatar

Mijn interesse is gewekt! Smiley face

benjamin

Avatar

Het begint bijna overbodig te worden dit nog te zeggen bij een MCU-film, maar het ziet er toch weer aangenaam entertainment uit.

Artificialis

Avatar

Leuk om de karakters uit het eerste deel weer terug te zien.

Het zal geen meesterwerk worden, maar in tegenstelling tot Transformers en DC Comics hebben de Ant-Man films in ieder geval een ziel. En de actie en CGI zijn goed te volgen.

Robbepost

Avatar

Voor mij de inmiddels welbekende brakke zondag ergens in het najaar!

rainking

Avatar

Heb hier enorm veel zin an. Eerste Ant-Man film vond ik hartstikke leuk, hopelijk deze ook weer.

ridjieddo

Avatar

Ziet er leuk uit! Ken Ghost alleen van de Iron Man stripboeken, ben benieuwd!

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Voor mij de inmiddels welbekende brakke zondag ergens in het najaar!"
En die andere rampenfilm van een Rampage. Geen liefde meer voor die film. Brakke zondagen zijn toch van die speciale gelegenheden niet dan.

Decepticon

Avatar

Ziet er weer fantastisch uit! Ook goede muziek bij de trailer.

Frietgezicht

Avatar

Ik had laatst met Halloween een masker op van Matthew Broderick(bekend uit Godzilla en de man van Sarah Jessica Parker) en had gewoon neusgaten enz en toch blij toen het masker afgaan om het half uurtje.
Hoe doet die Ghost dat?

Goku32

Avatar

18 juli ik ben er bii, dit ziet er vet uit. En de villian ghost ziet er vet uit. Beter als die van de eerste film. En wasp wat een badass girl zeg, kan niet wachten dit ziet er weer uit als een toppertje van Marvel

Goku32

Avatar

ThomasOmally hoezo vervelen dat is Ant man en wasp die doen dit nu eenmaal. Maar dit word zoeizo een toppertje Marvel is daarzo goed in

GreenHornet

Avatar

Ghost heeft een CGI masker

ThomasOMalley

Avatar

@Goku32
Ik bedoel niet dat zij zelf verkleind of vergroot worden, dat hoort er natuurlijk gewoon bij. Ik bedoel het groter en kleiner maken van bepaalde items, zoals die auto, het flatgebouw en dat Hello Kitty snoepjesding op het einde van de trailer. Dat zijn leuke manieren om zo'n verkleiner of vergroter te gebruiken, maar die gimmick kan snel gaan vervelen.

Artificialis

Avatar

@ThomasOMalley
Ik denk ook niet dat ze dat nog 10 films kunnen gaan volhouden. Maar het concept is nog vers genoeg voor de 2e film. En ik denk dat ze het in een 3e film ook nog wel gaan overleven. Marvel personages lijken sowieso niet meer dan 3 films te krijgen, tegen de tijd dat de ''gimmick'' is uitgewerkt is de Ant-Man trilogie waarschijnlijk al afgerond.

ThomasOMalley

Avatar

Ik durf er ook niet echt een voorspelling over te doen, maar als ik het trucje al 3x moet aanzien in nog geen 2 minuten vrees ik daar gewoon voor.
X-Men heeft dat wat mij betreft prima gedaan met bijvoorbeeld de slowmo scènes van Quicksilver. Een leuke terugkerende gimmick, maar niet excessief gebruikt.

NieuwsFilm

meest populair