Eerste trailer 'Ant-Man and the Wasp' met nieuwe slechterik Ghost!

Eerste trailer 'Ant-Man and the Wasp' met nieuwe slechterik Ghost!

Van groot naar klein en naar heel groot.

En hieronder zijn dan de eerste beelden uit de derde Marvel Studios-film in 2018, nog voor de eerste - Black Panther - is verschenen. Het betreft de officiële trailer voor Ant-Man and the Wasp van Ant-Man-regisseur Peyton Reed en met Paul Rudd als Ant-Man en Evangeline Lilly als Wasp.

Uit de trailer wordt duidelijk dat de tweede Ant-Man-film zich afspeelt na Captain America: Civil War uit 2016, waarin de kleine/grote held ook te zien is. Na zijn eerdere soloavontuur in Ant-Man (2015) staat Scott Lang er dit keer duidelijk niet alleen voor. Hij krijgt namelijk hulp van een vrouwelijke heldin, Hope Van Dyne. Onder het toeziend oog van haar vader Dr. Hank Pym (Michael Douglas) ontpopt Hope zich tot de Wasp.


Andere rollen zijn voor Walton Goggins als Sonny Burch, Hannah John-Kamen als Ghost (zie onder), Laurence Fishburne als Doctor Bill Foster a.k.a. Goliath, Michael Peña als Luis, Judy Greer als Maggie Lang, Abby Ryder Fortson als Cassie Lang, Randall Park als Jimmy Woo en David Dastmalchian als Kurt. Ant-Man and the Wasp verschijnt zo'n 2 maanden na Avengers: Infinity War, op 18 juli.

Bekijk de afbeelding
Overigens werd de trailer zeer vermakelijk aangekondigd tijdens de officiële wereldpremière van Black Panther gisteren. Na de video zie je het bijhorende affiche voor de tweede Ant-Man-film.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair