Bioscoopfilms week 4: Patser, 12 Strong & meer

Bioscoopfilms week 4: Patser, 12 Strong & meer

Weer een prima week voor de bioscoopganger.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

Wild (2016)


Bekijk de afbeeldingRegie: Nicolette Krebitz | Cast: Lilith Stangenberg, Georg Friedrich, Silke Bodenbender, Joy Maria Bay

Een eenzame vrouw komt in aanraking met een wolf. Mens en dier in een krachtig en energiek drama.

The Post (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Meryl Streep, Tom Hanks, Sarah Paulson, Bob Odenkirk

Katharine Graham, de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant (de Washington Post) moet samenwerken met hoofdredacteur Ben Bradlee in een race met grote concurrent de New York Times om als eerste de primeur te hebben over een massale doofpotaffaire van overheidsgeheimen over een periode van drie decennia en vier Amerikaanse presidenten (die bekend zou worden als de Pentagon Papers). Het duo moet hun geschillen naast zich neer leggen om deze lang verborgen geheimen aan het licht te brengen, terwijl ze daarmee hun carrières in de waagschaal leggen - en misschien zelfs hun vrijheid, want wat als het onthullen van deze geheimen als landverraad wordt uitgelegd?

Lees de recensie van The Post geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van The Post.

Patser (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adil El Arbi, Bilall Fallah | Cast: Paloma Aguilera Valdebenito, Ali B., Gene Bervoets, François Beukelaers

Patser gaat over de trip van vier vrienden die ervan dromen om te leven als echte maffioso. Living the good life met snelle patserbakken, dikke villa's, het snelle geld en... respect. Als het viertal de kans krijgt om een grote coke deal te sluiten gaat het totaal mis en ontstaat er een bendeoorlog die in Amsterdam, Antwerpen en Marokko wordt uitgevochten.

Lees de recensie van Patser geschreven door Sam Duijf -

Bekijk de trailer van Patser.

12 Strong (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicolai Fuglsig | Cast: Chris Hemsworth, Michael Shannon, Elsa Pataky, William Fichtner

12 Strong volgt het verhaal van een Special Forces-team dat na 9/11 een missie krijgt in Afghanistan. Onder leiding van een nieuwe kapitein moet het team samenwerken met een Afghaanse krijgsheer, om zo de Taliban klein te krijgen. Maar de missie loopt in het honderd en "Green Berets" moeten te paard verder.

Lees de recensie van 12 Strong geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van 12 Strong.

The End of Fear (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barbara Visser | Cast: --

Wie is er nog bang voor rood, geel en blauw? Het is een van de belangrijkste abstracte schilderijen van de twintigste eeuw en heeft geleid tot meer dan alleen deze vraag. Vijftig jaar nadat Barnett Newman het werk schilderde, stellen diverse kenners de vraag wat kunst is.

Lees de recensie van The End of Fear geschreven door Thierry Verhoeven -


NieuwsFilm

meest populair