Warner Bros. zou floppen 'Justice League' al hebben geweten

Warner Bros. zou floppen 'Justice League' al hebben geweten

Vanaf de start een gedoemd te mislukken.

Het lijkt erop dat Warner Bros. zich van te voren al had neergelegd bij het floppen van Justice League. Een nieuw bericht van Revenge of the Fans geeft aan dat de studio zich vanaf het begin al bewust was van de situatie.

Volgens Revenge of the Fans zou Warner Bros. zich ervan bewust zijn dat het niet uitmaakte of er van de film een Zack Snyder of Joss Whedon-versie zou verschijnen. Het was voor hen enkel van belang dat de film zo snel als mogelijk in de bioscoop zou verschijnen, zodat ze de focus konden verleggen naar de films die daarna zouden gaan verschijnen.

De studio zou zelfs de schuld neerleggen bij de matige prestaties van Batman v Superman: Dawn of Justice. Deze zou het publiek al teveel hebben beïnvloed en daarmee stond Justice League al in de boeken als een flop.

De afgelopen periode werd steeds meer duidelijk dat Justice League op de nodige punten afgeraffeld is. Zo bleken de CG-beelden van Superman (Henry Cavill) uiterst zwak, was het uiterlijk van de slechterik Steppenwolf (Ciarán Hinds) niet altijd overeenkomstig, waren bepaalde scènes niet afgerond en werd een grootse cliffhanger met de grote slechterik Darkseid (de Thanos van DC) niet doorgezet.

Hieronder een eerdere video van Mr Sunday Movies over de problemen (bekend tot eind november):


Dat Warner. afstand lijkt te nemen van de verhaallijn van Justice League blijkt wel uit de aanstaande films. Voorlopig wordt er niet echt een focus gelegd op Batman of Superman, of de dreiging van Darkseid. Er wordt meer ingezet op losstaande films rond (nieuwe) personages, met een herkomst-solofilm rond Aquaman (Jason Momoa), de introductiefilm Shazam! en het vervolg Wonder Woman II. Ook Flashpoint zou binnenkort aangekondigd worden en Suicide Squad 2, het vervolg op het financieel uitstekend presterende eerste deel, lijkt ook in de boek te staan.

NieuwsFilm

meest populair