Trailers die je gezien moet hebben

Trailers die je gezien moet hebben

Van afgelopen maand.

Afgelopen maand verschenen er uiteraard weer flink wat trailer online en in dit artikel kijken we terug naar de trailers die in januari verschenen. Dit zijn overigens enkel de eerste (teaser) trailers. Tweede of latere trailers worden dus niet meegenomen.

1. Hereditary
Waarom opvallend? Deze film werd tijdens Sundance de engste film van het jaar genoemd. Het lijkt een zoveelste topper voor de kleinere, groeiende studio A24. Na titels als The Killing of a Sacred Deer, It Comes at Night en The Witch een nieuw horrorsucces voor A24?


2. Mute
Waarom opvallend? Het is de nieuwe film van Duncan Jones en een spirituele opvolger van zijn prachtige debuutfilm Moon (2009). De film verschijnt ook nog eens enkel op Netflix.


3. Ant-Man and the Wasp
Waarom opvallend? Een eerste trailer voor een volgend deel in het Marvel Cinematic Universe is altijd opvallend en ook nu weer veel leuks. Met Paul Rudd als Ant-Man en Evangeline Lilly als Wasp krijgen we waarschijnlijk een kleinere film te zien in het grootse filmuniversum.


4. Unsane
Waarom opvallend? Deze horrorfilm van Steven Soderbergh is compleet met een iPhone opgenomen, iets waar de regisseur veel van verwacht. De film zelf lijkt behoorlijk beklemmend en Soderbergh stelt zelden echt teleur.


5. Dundee: The Son of a Legend Returns Home
Waarom opvallend? Met aandelen van Danny R. McBride, Paul Hogan, Chris Hemsworth, Russell Crowe, Margot Robbie, Hugh Jackman, Isla Fisher, Chris Hemsworth en Ruby Rose blijkt deze trailer een PR-stunt voor Australië - jammer genoeg.


Welke eerste nieuwe (teaser) trailer vond jij afgelopen maand het meest opvallend? Laat het weten op de gebruikelijke plaats.

NieuwsFilm

meest populair