Diane Kruger komt voor Tarantino op in verband met 'wurgscène'

Diane Kruger komt voor Tarantino op in verband met 'wurgscène'

Volgens de actrice is er niks gebeurd.

Quentin Tarantino krijgt de laatste dagen flink wat te verduren; Uma Thurman liet namelijk recentelijk weten dat de regisseur verantwoordelijk was voor haar ernstige ongeluk tijdens de opnames van Kill Bill. Nadat dit nieuws uitgekomen was, lieten de nodige bekendheden zich negatief uit over Tarantino; onder hen ook bijvoorbeeld Jessica Chastain, die een van de velen was die het had over de wurgscène van Diane Kruger's personage in Inglorious Bastards. In de film wordt Kruger namelijk 'gewurgd' door Tarantino, wat volgens haar (en andere mensen) te ver ging en het dan ook ''onmogelijk is om je veilig te voelen'' in de woorden van Chastain.

Kruger komt nu echter op voor Tarantino in een bericht dat ze postte op haar Twitter-pagina: ''Ik heb gehoord van Uma Thurman's beschuldiging tegen Harvey Weinstein en van haar vreselijke ongeluk tijdens de opnames van Kill Bill, maar ik heb ook de laatste dagen mijn naam de nodige keren voorbij zien komen. Ik denk dat het nu een belangrijk moment is om te zeggen dat mijn hart uitgaat naar Uma en elk ander slachtoffer van seksuele intimidatie en aanrandingen. Ik sta achter jullie. Echter wil ik hieraan wel nog iets toevoegen; mijn werk ervaring met Quentin Tarantino was heel positief. Hij behandelde me elke keer met respect en heeft mij nooit iets aangedaan of misbruik gemaakt van zijn machtspositie''.

Hieronder is de scène te zien waar het over gaat; het lijkt dat Christoph Waltz haar wurgt, maar het schijnt dat hij het niet echt aandurfde en Tarantino het is die de 'close up' van hem overnam. Het zijn dus de handen van de regisseur om de keel van Kruger. Het verhaal ging dat hij echter echt druk zette om de scène zo realistisch mogelijk over te laten komen en dat Kruger bijna flauwviel gedurende deze opname.



NieuwsFilm

meest populair