Chris Hemsworth over het spelen van James Bond

Chris Hemsworth over het spelen van James Bond

Zou de Australische acteur graag het stokje willen overnemen van Daniel Craig?

Iedereen kent Chris Hemsworth natuurlijk als Thor in de Marvel franchise; zo was hij te zien in maar liefst vijf films en zal hij weer te zien zijn in het tweeluik Avengers: Infinity War. Zo'n maand geleden liet hij ook nog weten dat hij graag een nieuw contract zou willen tekenen bij Marvel, aangezien hij graag door zou willen gaan als Thor. Maar laatst werd hem de vraag gesteld of hij niet interesse zou hebben in het spelen van een nog bekender personage, namelijk James Bond.

De laatste paar maanden hebben we al gigantisch veel namen zien langskomen en zo zei Hemsworth zelf nog dat hij Charlize Theron wel het stokje zou willen zien overnemen van Daniel Craig. Maar nu werd hijzelf gevraagd of hij interesse zou hebben in het spelen van s'werelds bekendste geheimagent, waar hij het volgende op had te zeggen: ''Ja, ik denk dat elke acteur dit wel zou willen. Ik ben in ieder geval een grote fan van de films. Maar er komt wel ook veel druk op je te staan. Ik denk namelijk dat de Bond 'fanbase' nog groter is dan die van de Comics. Maar ik weet het niet, er zijn zo veel acteurs beter geschikt voor de rol dan ik. Er is genoeg keuze tussen alle Engelse mannen en vrouwen, die het dan waarschijnlijk ook eerder kunnen worden... Het is natuurlijk ook echt een soort van 'Engelse wereld', dus dat zou een logische keuze zijn''.

Bond is natuurlijk een Britse geheimagent, maar het zou niet de eerste keer zijn dat een Australische acteur 007 zou spelen; zo was er al George Lazenby, die James Bond speelde in On Her Majesty's Secret Service. Ook liet Hugh Jackman, eveneens Australisch, vorig jaar weten de rol te hebben afgeslagen, aangezien hij toen al druk bezig was met de X-Men franchise. Dus zo raar klinkt het nog niet. Zouden jullie Hemsworth graag zien als de nieuwe James Bond?



NieuwsFilm

meest populair