Charlize Theron als nieuwe Bond?

Charlize Theron als nieuwe Bond?

Chris Hemsworth hoopt in ieder geval van wel.

Charlize Theron heeft al heel wat gave rollen gehad. De Oscar-winnares wist namelijk hoge ogen te gooien met haar rol in Mad Max: Fury Road en zal binnenkort ook te zien zijn in Atomic Blonde, waar ze, getuige de trailers, ook behoorlijk 'bad-ass' uit ziet. Toch hoopt Chris Hemsworth, voornamelijk bekend als Thor uit diverse Marvel films, dat ze een rol krijgt die deze rollen laat verbleken, namelijk die van niemand minder dan geheim-agent James Bond.

Ook al lijkt het er nu op dat Daniel Craig vermoedelijk nog een keer terugkeert als 007, het is nog altijd niet officieel bevestigd. Hemsworth hoopt dat als hij het niet wil doen dat de showrunners dan voor Theron gaan: ''Zoals jullie weten, heb ik met haar in Snow White and the Huntsman gespeeld en man, ze was echt ongelooflijk angstaanjagend! Ik denk dat zij mij een 'beter' pak rammel zou kunnen geven dan de meeste film-villains van vandaag''.

De 33-jarige Hemsworth was vooral onder de indruk van haar vecht-scenes, welke ze maar wat makkelijk deed: ''Toen ik haar in haar vecht-scenes te keer zag gaan was ik echt onder de indruk, al helemaal vanwege het feit dat ze het deed in een lange jurk en hoge hakken. Ze is daarnaast ook enorm intelligent!''

Chris zou haar voor die redenen dus maar wat graag zien als de nieuwe Bond: ''Ze is echt een symbool van kracht, eergevoel, waardigheid en integriteit, alles wat het personage nodig heeft. Dus waarom niet? Ik denk dat het tijd is voor een vrouwelijke Bond!''

Wat vinden jullie hiervan? Zouden jullie graag een vrouwelijke Bond zien en die rol dan willen zien gaan naar de 41-jarige Charlize Theron? De nodige namen doen al maanden lang de ronde op het internet wie de eventuele opvolger zou kunnen worden van Daniel Craig; de enige vrouw die serieus werd opgenoemd was de 34-jarige Emily Blunt, die ook al de nodige keren heeft laten zien een mogelijke goede kandidaat te zijn in films zoals o.a. Edge of Tomorrow, Sicario maar ook het vervolg op Snow White and the Huntsman, waar ze tegenover Charlize Theron en Chris Hemsworth was te zien: The Huntsman: Winter's War.

NieuwsFilm

meest populair