Ryan Reynolds bakt Valentijnstaart met twist voor vrouw

Ryan Reynolds bakt Valentijnstaart met twist voor vrouw

Lief hoor!

Acteur Ryan Reynolds (Deadpool 2, The Hitman's Bodyguard) heeft zijn vrouw Blake Lively (Café Society, The Age of Adaline) op Valentijnsdag verrast met een mooie taart. Op Instagram post Reynolds een foto waarop hij te zien is met zijn romantische bakwerkje. Natuurlijk is het bijschrijft weer typisch Reynolds!

Met Valentijnsdag doen we allemaal natuurlijk even extra lief tegen elkaar. Zo ook acteur Ryan Reynolds die zijn vrouw besloot te verrassen met een Valentijnstaart om hun liefde te vieren. Reynolds heeft een knalroze taart gebakken en deze versierd met aardbeien in de vorm van een hartje.

"Dit is de taart die ik voor mijn vrouw heb gebakken. Het glazuur is wel net lijm, want ik ben geen wetenschapper", schrijft Reynolds, die trotst lijkt te kijken naar zijn bakwerk, onder het sierlijke plaatje. Reynolds zal tijdens het bakken waarschijnlijk hebben ondervonden dat de bakkunst soms nogal een precisiewerkje is.

I baked this cake for my wife. The icing is glue, 'cause I'm not a scientist.

Een bericht gedeeld door Ryan Reynolds (@vancityreynolds) op


Reynolds en Lively leerden elkaar begin 2010 kennen op de set van de superheldenfilm Green Lantern. In oktober 2011 doken de eerste geruchten op dat de twee aan het daten waren geslagen. Dat bleek te kloppen, want nog geen jaar later trouwde het stel. Samen hebben ze twee dochtertjes. De tortelduifjes lijken dus nog steeds tot over hun oren verliefd op elkaar! Wat enig!

NieuwsFilm

meest populair