Dvd's week 8: Detroit, Victoria and Abdul & meer

Dvd's week 8: Detroit, Victoria and Abdul & meer

Welke films kan je vanaf deze week thuis kijken?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

The Mountain Between Us (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Hany Abu-Assad | Cast: Idris Elba, Kate Winslet, Beau Bridges, Dermot Mulroney

Twee mensen die elkaar niet kennen charteren een klein vliegtuig, nadat hun lijnvlucht wordt geannuleerd. Als dit vliegtuigje echter neerstort, moeten de twee samen zien te overleven in de wildernis.

Lees de recensie van The Mountain Between Us geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van The Mountain Between Us.

Detroit (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kathryn Bigelow | Cast: John Boyega, Will Poulter, Algee Smith, Jacob Latimore

Detroit laat zien hoe een inval op een ongelicenseerde bar in Near West Side in Detroit ontspoord. De situatie escaleert en de National Guard wordt ingeschakeld en dit is de start van de meest verwoestende straatrellen die ooit plaatsvonden in de States. De rellen eisten de levens van 43 mensen en meer dan 1000 mensen raakten gewond. Ook werden er zo'n 2000 gebouwen verwoest.

Lees de recensie van Detroit geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Detroit.

Victoria and Abdul (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Frears | Cast: Judi Dench, Ali Fazal, Tim Pigott-Smith, Eddie Izzard

Het waargebeurde verhaal gaat over een onverwachte vriendschap die wordt gevormd in de latere jaren van koningin VIctoria's opzienbarende heerschap. Een jonge bediende reist van India om deel te nemen aan het Gouden Jubileum van de koningin en vormt een hechte band met haar.

Lees de recensie van Victoria and Abdul geschreven door Michelle Iwema -

Bekijk de trailer van Victoria and Abdul.

Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pim van Hoeve | Cast: Roeland Fernhout, Jennifer Hoffman, Yahya Gaier, Stefan de Walle

Dummie en zijn beste vriend Goos op zoek naar de tombe van de vader van Dummie. Deze bevindt zich in Egypte - maar is het graf na vierduizend jaar nog wel te vinden? Bekijk de trailer van Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet.

My Little Pony: The Movie (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jayson Thiessen | Cast: Uzo Aduba, Ashleigh Ball, Adam Bengis, Emily Blunt

De film begint als een nieuwe duistere kracht Ponyville bedreigt. De Mane 6 - Twilight, Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy en Rarity - moet dan ook op een onvergetelijke reis die hen voorbij Equestria neemt. Onderweg ontmoeten ze nieuwe vrienden en ondernemen ze spannende uitdagingen op een queeste om de magie van vriendschap te gebruiken en hun thuis te redden. Bekijk de trailer van My Little Pony: The Movie.

Acts Of Vengeance (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Isaac Florentine | Cast: Antonio Banderas, Cristina Serafini, Atanas Srebrev, Eric Ali

Hoewel Frank Valera veel om zijn vrouw en dochter geeft, heeft hij weinig tijd voor ze vanwege zijn baan als advocaat. Op een avond mist hij de talentenshow van zijn dochter. Later krijgt Frank opeens van de politie te horen dat zijn familie dood is teruggevonden langs de weg. Niemand weet wie erachter zit. Frank stort helemaal in elkaar en probeert zijn verdriet weg te drinken. Maar dan raakt hij geïnspireerd om wraak te nemen, begint vervolgens aan zichzelf te werken en legt een eed van stilte af. Frank zal geen nutteloos woord meer uiten voordat hij de laffe daders heeft gevonden die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn geliefden.

Happy Death Day (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Landon | Cast: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken

Studente Tree Gelbman wordt wakker in het bed van een vreemde jongen na een wilde nacht, maar dat blijkt de minste van haar problemen die dag. Want deze dag blijkt die van haar moord. Het is een dag die ze telkens opnieuw beleeft, van de alledaagse details tot aan het ijzingwekkende, dodelijke einde dat ze elke dag weer moet doormaken. Totdat ze clues begint te ontdekken die haar naar de identiteit van haar moordenaar kunnen leiden. Kan ze voor het einde van haar dag uitvinden wie haar gaat vermoorden, en dat dan voorkomen?

Lees de recensie van Happy Death Day geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van Happy Death Day.

The Layover (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: William H. Macy | Cast: Alexandra Daddario, William H. Macy, Kate Upton, Kal Penn

Het zit Kate en Meg niet mee wat betreft hun carrières. Om er even tussenuit te zijn, besluiten de goede vriendinnen een reisje naar Florida te boeken. Tijdens hun vliegreis ontmoeten ze de knappe Ryan aan boord. Tegelijkertijd krijgen ze te horen dat hun vakantie naar de knoppen gaat door een orkaan, want de piloot maakt een tussenstop in St. Louis. Terwijl Kate en Meg het beste van hun bezoek proberen te maken, komen ze weer in contact met Ryan die in hetzelfde hotel verblijft. De vriendinnen strijden al snel om zijn hart, niet doorhebbende dat hun eigen relatie eronder lijdt. Bekijk de trailer van The Layover.

Home Again (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hallie Meyers-Shyer | Cast: Reese Witherspoon, Michael Sheen, Lake Bell, Nat Wolff

Het leven van een alleenstaande moeder in Los Angeles neemt een onverwachte wending als ze drie jonge mannen toestaat bij haar in te trekken.

Lees de recensie van Home Again geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van Home Again.

Alleen Eline (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hugo Van Laere | Cast: Morag Campbell, Yannick De Coster, Line Pillet

Eline is een fysiotherapeute die zich ontfermt over Joy. Zij is zes en belandde door een ongeluk in het revalidatiecentrum. Maar Eline zoekt een man en vindt die in Lars, de vader van Joy. Bekijk de trailer van Alleen Eline.

NieuwsFilm

meest populair