Video

Trailer Yakuza Netflix-film 'The Outsider' met Jared Leto

Leto gaat in Japan de strijd aan met de Japanse maffia, de Yakuza.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 11:48 in Video
Bekijk hieronder de eerste trailer voor de nieuwe Netflix-misdaadfilm The Outsider, met Jared Leto in de titelrol. Jared Leto speelt een Amerikaanse soldaat die zich zijn weg moet banen door de Japanse onderwereld.

Naast Jared Leto wordt de overwegend Japanse cast aangevoerd door niemand minder dan Tadanobu Asano, bekend van Ichi the Killer, Zatoichi, Mongol, Silence en zijn terugkerende rol in de Thor-films.In het Japan van na de Tweede Wereldoorlog wordt een Amerikaanse soldaat, die in de Japanse gevangenis was beland, vrijgelaten met behulp van zijn celmaat, die bij de Yakuza hoort. Nu hij op vrije voeten is, wil hij het respect van de Yakuza winnen en zijn schuld aan hen terugbetalen, terwijl hij zijn weg navigeert door de gevaarlijke Japanse criminele onderwereld.

The Outsider wordt geregisseerd door de Deen Martin Zandvliet, die we vooral kennen van het Tweede Wereldoorlog-drama Land of Mine, waarin jonge ongetrainde soldaten landmijnen moesten opruimen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Hm, een licht onderbuikgevoel dat Leto niet de juiste persoon is voor deze rol.

Locotelli

Avatar

@ThomasOMalley
Voor wat wel?

hania82

Avatar

@locotelli.
Niet zo negatief. Leto is echt wel een goede acteur. En ik denk dat dit wel een mooie rol voor hem is. Hij heeft gewoon veel pech gehad hoe het is gegaan bij Suicide squad, En daarom zijn personage zo slecht uit kwam. En de film was niet R-rated. Maar dit zegt niks over zijn kwaliteiten qua acteur.

ThomasOMalley

Avatar

@ Locotelli
Ouch!
Tja, al speelt 'ie in een aantal goede films, heel eerlijk gezegd zou ik zo geen rol kunnen noemen waar uitgerekend híj voor gecast had moeten worden...
Ik zal je een antwoord schuldig moeten blijven.

GreenHornet

Avatar

hij kiest vaak verkeerde rollen zoals the Joker

Raki-Pure

Avatar

Dat Jared een van de betere acteurs is van zijn generatie staat als paal boven water. Getuige zijn epische rol in Dallas buyers club. Ik volg ook graag de discussie over de juiste acteur voor de rol als The Joker. Misschien moeten we die vraag over een x aantal jaren nog eens stellen. Wat Heath Ledger heeft neergezet zal niemand van de acteursgilde kunnen evenaren.

Goku32

Avatar

Mmmm ben wel benieuwd

RoberPaulsen

Avatar

@ThomasOMalley: Jared Leto is voor geen enkel rol de juiste persoon.

Tycho Nestoris

Avatar

Iemand ooit Ichi the Killer gezien? Een van de meest gestoorde films die ik ooit heb gezien.

nieuwslaatste nieuws

meest populair