Soul Stone wordt enorme bedreiging in 'Avengers: Infinity War'

Soul Stone wordt enorme bedreiging in 'Avengers: Infinity War'

Prelude wijst op gevaar.

Van de zes Infinity Stones die Thanos (Josh Brolin) zoekt in Avengers: Infinity War is alleen de Soul Stone nog niet onthuld. Ook is onduidelijk welke kracht deze exact heeft in de films. Als we de Marvel "prelude"-comic voor Infinity War mogen geloven wordt deze steen een enorme bedreiging voor de helden en de aarde.

Screen Rant heeft deze inleidende comic bekeken en er is onder meer een gesprek tussen Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) en Wong (Benedict Wong) over de Soul Stone: "Er is maar weinig bekend over de zesde en laatste steen, de Soul Stone. Maar als dat wat bekend is klopt, dan kan deze de grootste bedreiging van allemaal zijn," aldus Wongs Wong. Overigens willen dit soort Prelude-comics niet altijd helemaal aansluiten op de uiteindelijke film.

Bekijk de afbeelding


Meer weten over de zes Infinity Stones en hun huidige locatie? Lees dan de SPECIAL over deze krachtige stenen.

In de comics heeft de Soul Stone een unieke kracht. Let op, nu wat mogelijke spoilers. Deze kan de ziel van mensen vangen en gevangen houden in een afgesloten dimensie. Er is een gerucht dat de scenes met de overledenen in Black Panther zich afspelen in deze dimensie. De steen zou zich dan in Wakanda moeten bevinden. Ook wordt er verwacht dat de trailer-beelden met Thanos zich afspelen in deze wereld, de Soul World. Een weer heel ander gerucht is dat de steen in bezit is van Idris Elba's Heimdall.

Hoe het exact zit krijgen we te zien in het aanstaande Infinity War en anders een jaar later in Avengers 4. Infinity War komt overigens wereldwijd in de week van 27 april uit. Gisteren meldde Marvel dat de film een weekje eerder in de States verschijnt. Op deze wijze heeft de derde Avengers daar drie weekenden nagenoeg alleen, zonder al te grote nieuwe releases / concurrenten. Op 18 mei debuteert Deadpool 2 en de week daarna Solo: A Star Wars Story.

NieuwsFilm

meest populair