Planeet Aarde wordt gekocht door aliens in komedie 'Sapien Safari'

Planeet Aarde wordt gekocht door aliens in komedie 'Sapien Safari'

En Sharlto Copley moet ons zien te redden...

Free Fire-ster Sharlto Copley kan werk gaan maken van zijn regiedebuut. Dat meldt Deadline. Want Copley's zelf geschreven Sapien Safari heeft een geldschieter gevonden in de vorm van QC Entertainment, die het succesvolle Get Out co-financierde. Copley zal zijn eigen werk niet enkel regisseren, ook zal hij de hoofdrol op zich nemen.

Sapien Safari wordt omschreven als een komedie met sociaal commentaar. Planeet Aarde wordt gekocht door buitenaards wezens, die nadien trachten te beslissen of het nut heeft om de dominante levensvorm (de mens) te beschermen. Natuuronderzoeker Riblik - bekend als de Steve Irwin van het sterrenstelsel - probeert de nieuwe bewoners duidelijk te maken dat het mensenras - ondanks diens gebreken - het waard is om te blijven bestaan.

Het is de bedoeling dat Copley op zal treden als Riblik. Eerder zagen we de Zuid-Afrikaanse acteur in titels als District 9 en Hardcore Henry. Later dit jaar verschijnt hij in de misdaadkomedie Gringo. Wanneer Sapien Safari met de opnames begint is niet vrijgegeven, evenals een releasedatum.

NieuwsFilm

meest populair