Algemeen

Verrassend geheim uit 'Avengers: Infinity War' verraden?

En een nieuwe blik op de mogelijke Iron Spider.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:49 in Algemeen
We zijn nog een kleine 2 maanden verwijderd van Avengers: Infinity War, de film waarin de zes Infinity Stones elkaar gaan ontmoeten in de Infinity Gaunlet van Thanos (Josh Brolin). Of althans, als het de slechterik lukt ze allemaal te verzamelen. Via nieuwe promo-art krijgen we mogelijk een aanwijzing waar zich de Soul Stone bevindt. En er is weer een nieuwe blik op Iron Spider. Denk erom: spoilers.

De onderstaande afbeeldingen geven een blik op de Space Stone, Mind Stone, Reality Stone, Power Stone, Time Stone en Soul Stone. De laatste zou zich volgens de geruchten in Wakanda uit Black Panther bevinden of gelinkt zijn aan Idris Elba's Heimdall, maar onderstaande afbeelding lijkt erop te wijzen dat Robert Downey Jr.'s Iron Man er iets mee te maken heeft. Zeker omdat in de andere stenen personages zijn afgebeeld die een link met de krachtige steen hebben.

Infinity Stone Promo Art. from r/marvelstudios


En dan Spider-Man. In de trailers zagen we al dat het personage van Tom Holland zowel zijn bekende pak uit Spider-Man: Homecoming draagt als het nieuwe pak dat hij aan het einde van die film in de kluis van Tony Stark laat hangen. Maar we kunnen eind april meer verwachten. Hij zal zich waarschijnlijk ontpoppen tot een soort Iron Spider. Dit bewijst onderstaande promo-art:

OMG new #Avengersinfinitywar promo art show us the Iron spider Legs! 😱 (I don't take as a spoiler, this was obvius) / OMG, Nuevo arte promocional de infinity war nos muestra las piernas mecanicas del Iron Spider! 😱 (no lo tomo como spoiler, esto era obvio) ☞ Via @updatesmcu #TheGeekPower ↩ . . . FOLLOW FOR MORE @The_geek_power #MarvelLegends #blackwidow #ScarlettJohansson #chrisevans #Doctorstrange #ironspider #avengers #Avengers4 #lego #captainmarvel #captainamerica #elizabetholsen #Blackpanther #infinitywar #Thor #hulk #tomholland #ironfist #sebastianstan #daredevil #Guardiansofthegalaxy #tomholland2013 #funkopop #thanos #spiderman #comics #marvelstudios #chrishemsworth @robertdowneyjr @karengillanofficial @therussobrothers @markruffalo @tomholland2013 @evangelinelillyofficial @joshbrolin

Een bericht gedeeld door Freak and Geek (@the_geek_power) op


Meer weten over de zes Infinity Stones en hun huidige locatie? Lees dan de SPECIAL over deze krachtige stenen.


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

wat is eigenlijk de spoiler? Ik lees niks nieuws wat we niet mogen lezen.

Angelater

Avatar

De 'spoiler' houdt min of meer in dat de Soul Stone (waar we nog niets over gehoord hebben) iets te maken heeft met Iron Man en niet met Black Panther zoals velen dachten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Awww dus Thanos rukt het glimmende hartje uit Iron Man en dat is de soulstone en hij doet dat voor ieders ogen.

schrader

Avatar

Het lijkt me niet dat het Iron Mans Arc reactor is. Hij heeft dat ding zelf gemaakt zonder behulp van 'alien' grondstoffen. Ik denk persoonlijk nog steeds dat het met Heimdall te maken heeft. De kleuren komen overeen met zn ogen, hij heeft in Thor: The Dark World zichtbaar een oranje steentje op zn harnas en in Avengers Age of Ultron zag je hoe die blind was (alsof de stone afgenomen was).

Rich Art

Avatar

Ik las een interessante theorie, waarbij Tony Stark tot leven is gewerkt door middel van de Soul Stone. Howard Stark noemt Tony in Iron Man 2 "zijn grootste uitvinding ooit", dus misschien is Tony gecreëerd met hulp van de Soul Stone?

Wellicht wat vergezocht, maar in combinatie met bovenstaande afbeelding nog steeds een mogelijkheid. :)

dakai-world

Avatar

Dit zou ook best fan-made kunnen zijn geweest óf tjaaa. Misschien heeft Tony wel het steentje in bezit. Misschien ook niet. Het is tot zover pure speculaas.

Ben wel benieuwd hoe ze dit gaan bewerkstelligen, we missen (officieel) nog een steentje. Daarnaast moeten de helden samenkomen (al wonen ze allemaal in de buurt van New York) en ze moeten alle neuzen dezelfde kant op hebben staan (na Civil War is het maar de vraag of dit gebeurt, een gemeenschappelijke vijand zou nu wel uitkomen #sarcasm).

justmikemovies

Avatar

@Akke Moeka Hara, Dat zou kunnen, maar dan pakt Tony toch gewoon eem andere Iron Man suit..

Sunspot

Avatar

Mijn god, ze gaan Spiderman nog meer verneuken he...

nieuwslaatste nieuws

meest populair