Algemeen

Mark Hamill weet wie hij wil als jonge Luke Skywalker in spin-off film

De Luke Skywalker-acteur heeft een duidelijke voorkeur voor wie een jonge versie van hemzelf zou spelen in een prequel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Kaj van Zoelen om 09:05 in Algemeen
Er komen nog heel veel Star Wars-films aan. Rian Johnson, regisseur van Star Wars - Episode VIII: The Last Jedi, gaat een hele nieuwe trilogie maken, de makers van Game of Thrones werken aan een aparte reeks films binnen het Star Wars-universum en dan zijn er ook nog de alleenstaande prequels zoals Star Wars: Rogue One en Solo: A Star Wars Story over een jonge Han Solo, die het verhaal van voor de originele trilogie invullen. De kans bestaat dat er ook een film gaat komen over een jonge Luke Skywalker.

Mark Hamill, ster van de oorspronkelijke Star Wars-trilogie en van Star Wars - Episode VIII: The Last Jedi, kreeg onlangs een ster op de Hollywood Walk of Fame en werd toen gevraagd wie volgens hem eventueel een jonge versie van hemzelf zou moeten spelen als er een spin-off film komt over de jonge jaren van zijn personage Luke Skywalker van voor de eerste Star Wars-film, aangezien hij zelf te oud is om nog zo'nn jonge incarnatie van Luke te spelen.

In eerste instantie zei Mark Hamill dat hij het idee wel prima vindt dat Sebastian Stan (bekend als Winter Soldier in de Marvel-films) een jongere versie van Luke zou spelen, waar Hamill aan toevoegde: ''Maar hij is wel veel knapper dan ik."

Maar een Luke Skywalker-prequel zou een acteur vereisen die nog een stuk jonger is dan de 35-jarige Sebastian Stan. Dus welke jongere acteur zou Mark Hamill graag in de rol zien? Hij zegt: ''Nou, als ze het zo doen dat ze vijf of zes verschillende plotlijnen hebben en heen en weer snijden tussen alles wat er om hem heen gebeurt en dan weer telkens terugkeren naar een echt jonge Luke, gaat mijn voorkeur uit naar Jacob Tremblay.''

De 12-jarige Jacob Tremblay won op zijn negende al vele prijzen voor zijn rol in Room (waar Brie Larson een Oscar voor won), kreeg veel lof voor zijn recente werk in Wonder en speelt mee in de nieuwe The Predator.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KekeBaas

Avatar

Volgens mij hebben we al drie films gehad over een jonge Luke Skywalker... En op een nóg jongere Luke zit toch helemaal niemand te wachten?

Guyon2002

Avatar

Jeeh, nog een film waar niemand op zit te wachten..... *zucht*

Akke Moeka Hara

Avatar

Zo een in-between film met Sebastian Stan zie ik wel zitten.
Verder weet ik niet of een film voor A New Hope wel zo interessant is, Luke was best een kindje toen.
Een film tussen Empire en Return lijkt me wel cool.

benjamin

Avatar

Wat dacht je van "niemand"?

Frietgezicht

Avatar

Ik ben wel erg benieuwd naar het spannende leven van Luke voordat R2D2 in het spel kwam. Hoe hij met zijn stiefmoeder de afwas doet en met zijn vader een spelletje RISK bijv,kan niet wachten.

GreenHornet

Avatar

Doe nou niet er zijn nog genoeg verhalen in de boeken waar geen skywalker aan te pas komt

Gigan72

Avatar

Als groot SW fan zeg ik nee nee en nog eens nee er komt nu echt te veel SW uit had het gewoon gehouden bij ep7 ep 8 ep9 en de 3 spin offs dan stoppen ...maar nee die kut muis wil meer en meer geld verdienen.

Ik wou dat lucas het nooit had verkocht aan die klote house of mouse.

chefry1983

Avatar

luke heeft total geen kennis van the force voordat obi-wan hem erover verteld in a new hope. starwars draait toch om lightsaber gevechten en the force?
Het uitmelken is jaren terug al begonnen en het word maar erger en erger. Komt er dan ook een solofilm van Jabba the Hutt? Of misschien wel admiral Akbar?

nieuwslaatste nieuws

meest populair