'Doctor Strange 2' onzeker en wat is Strange's rol in 'Avengers: Infinity War'?

'Doctor Strange 2' onzeker en wat is Strange's rol in 'Avengers: Infinity War'?

Hoe is zijn relatie met Tony Stark.

Benedict Cumberbatchs Doctor Strange debuteerde eind 2016 in zijn solofilm en verscheen recent nog kort in Thor: Ragnarok. Binnenkort maakt Thanos jacht op hem in Avengers: Infinity War en er wordt vanuit gegaan dat er een tweede solofilm gaat komen. Cumberbatch weet echter nog van niets.

"Niet op dit moment, nee. Het meesterplan is voortdurend in beweging, dus het zou niet logisch zijn om te speculeren," aldus de Sherlock-acteur tegenover Entertainment Weekly.

En raar is dat niet. In de recente trailer voor Infinity War zagen we dat Strange in een benaderde situatie terecht komt. De magische superheld bezit namelijk de Time Stone en dit is één van de zes stenen die Thanos (Josh Brolin) nodig heeft om het universum te veroveren.

Het blijkt ook dat Strange in Avengers 3 veel te maken krijgt met Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man. "Er is veel interessante dynamiek tussen die twee. Ze zijn het niet altijd met elkaar eens. Dus hopelijk ontstaan er confrontaties, maar tegelijkertijd zijn ze verenigd door een doel dat groter is dan hen allebei. Dus ze moeten aan de bak. Maar inderdaad, er zijn een aantal one-liners gedurende het avontuur."

Met een opbrengst van $677,7 miljoen was het goed ontvangen Doctor Strange een succes. Strange opende de deuren naar tijdreizen en uiteenlopende magische zaken.

NieuwsFilm

meest populair