Algemeen

'Doctor Strange 2' onzeker en wat is Strange's rol in 'Avengers: Infinity War'?

Hoe is zijn relatie met Tony Stark.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:35 in Algemeen
Benedict Cumberbatchs Doctor Strange debuteerde eind 2016 in zijn solofilm en verscheen recent nog kort in Thor: Ragnarok. Binnenkort maakt Thanos jacht op hem in Avengers: Infinity War en er wordt vanuit gegaan dat er een tweede solofilm gaat komen. Cumberbatch weet echter nog van niets.

"Niet op dit moment, nee. Het meesterplan is voortdurend in beweging, dus het zou niet logisch zijn om te speculeren," aldus de Sherlock-acteur tegenover Entertainment Weekly.

En raar is dat niet. In de recente trailer voor Infinity War zagen we dat Strange in een benaderde situatie terecht komt. De magische superheld bezit namelijk de Time Stone en dit is één van de zes stenen die Thanos (Josh Brolin) nodig heeft om het universum te veroveren.

Het blijkt ook dat Strange in Avengers 3 veel te maken krijgt met Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man. "Er is veel interessante dynamiek tussen die twee. Ze zijn het niet altijd met elkaar eens. Dus hopelijk ontstaan er confrontaties, maar tegelijkertijd zijn ze verenigd door een doel dat groter is dan hen allebei. Dus ze moeten aan de bak. Maar inderdaad, er zijn een aantal one-liners gedurende het avontuur."

Met een opbrengst van $677,7 miljoen was het goed ontvangen Doctor Strange een succes. Strange opende de deuren naar tijdreizen en uiteenlopende magische zaken.

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Ik zou graag een vervolg van Dr Strange zien. Maar met de tweede after credit scene geloof ik wel dat er een vervolg zal komen.

Robbepost

Avatar

Ik vind de film dr. Strange toch bij de mindere van het MCU horen.
Die badguy van Mads Mikkelsen (wat ik een erg goede acteur vind) vind ik erg matig en het verhaal al helemaal. Te flauwe humor ooit. Bv als hij weer in dat ziekenhuis komt.
Cumberbatch is wel erg goed. En het personage bied veel mogelijkheden!

GreenHornet

Avatar

Black Panther heeft het hele MCU overhoop gehaalt.
Ik zie eerder een deel 2 van Panther komen dan Strange.

Master Of Films

Avatar

Ben het met Mav Damian eens. Ze hebben de hele film incl. de 2e after credits al laten hinten dat Mordo de slechtere kant op gaat. Met een deel 2 kan Mordo zich ontwikkelen tot een prima bad guy.

Maar ook met Robbepost wat betreft Mads Mikkelsen's Kaecilius. Hij was een handlanger van Dormammu (ook geen goed uitegwerkte bad guy).

Decepticon

Avatar

Ik wil heel graag een gevolg op Doctor Strange, ik vind dat een mooiere en betere film dan Black Panther.
Ik denk ook niet dat hij dood gaat, waarom zouden ze anders idd die tweede post-credit scène bij Doctor Strange maken, dat is toch een tease voor het vervolg.
En hij zal één van de nieuwe Avengers zijn.

Het is trouwens benarde situatie.

jeroenh

Avatar

Zou zo’n oneliner ‘no shit sherlock’ kunnen zijn, moet wel toch

aspers

Avatar

Vond Strange dus echt een verrassing! Nét als met de eerste Ant-Man. Gewoon even een wat luchtigere Marvel film. Kon dat wel erg waarderen!

Lijkt mij in elk geval sterk als er géén vervolg komt. Cumberbatch gaat natuurlijk niet iets verklappen.

Mijn voorspelling voor Avengers 3 is dat Thor het loodje gaat leggen.

SunChaser

Avatar

ik neem aan dat in A3 veel helden doodgaan en dat ze in A4 gaan tijdreizen

Ed Crane

Avatar

Eén van de betere MCU-films, maar Disney's uitgangspunt is in de eerste plaats zoveel mogelijk geld binnen te harken en aangezien Dr. Strange relatief minder opbracht zullen ze geen haast maken en inderdaad andere hypes voor laten gaan.

benjamin

Avatar

Ed Crane "En aangezien Dr. Strange relatief minder opbracht zullen ze geen haast maken en inderdaad andere hypes voor laten gaan."
Zoals Ant-Man?

BlackPowerWolf

Avatar

Doctor Strange mag wat mij betreft opgegeten worden door Thanos. Misschien wel de minste film van het MCU. Okéoké dat is overdreven, maar goed was die zeker niet.

Daanminator

Avatar

Geweldige film, oftewel graag een nieuwe.

Goku32

Avatar

Mav ik snapje helemaal dat zou ik ook graag willen zien. Maar in de trailer ziet het er slecht uit voor hem

Artificialis

Avatar

Natuurlijk wel, Dr. Strange krijgt gewoon een 2e en 3e deel net als de andere superhelden. Zelfs Ant-Man & The Wasp komt met een 2e film aan. En ik durf te wedden dat een 3e deel ook onvermijdelijk zal zijn.

aspers

Avatar

Strange is té vers om nu al het loodje te leggen.

Ed Crane

Avatar

benjamin "Zoals Ant-Man?"

Precies Benjamin, jij begrijpt me.

Ang3l

Avatar

Strange is idd nog te "nieuw" om dood te laten gaan, da's te vers. Zeker 1 van de "oude garde".

Ik vond de Dr Strange, ook al was t weer eens een origin story, zeker wel leuk. Ik ben alleen niet zo'n fan van Mordo en vraag me dan ook af of die wel interessant genoeg is als hoofd villain van een deel 2.

nieuwslaatste nieuws

meest populair