Algemeen

'Lady and the Tramp' wordt volgende speelfilmremake van Disney

En de eerste film die exclusief op hun eigen streaming service te zien zal zijn.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 10:23 in Algemeen
Lady and the Tramp, de klassieke Disney-film over twee honden die voor elkaar vallen, is de volgende Disney-film die een speelfilmremake krijgt.

In navolging van Alice in Wonderland, Maleficent, Cinderella, The Jungle Book en Beauty and the Beast en een aantal andere films die Disney al aangekondigd heeft, krijgen we nu dus ook een nieuwe versie van Lady and the Tramp met acteurs en veel CGI.

Charlie Bean, regisseur van The Lego Ninjago Movie, is aangesteld om de nieuwe Lady and the Tramp te gaan regisseren. Opmerkelijker is misschien wel dat Andrew Bujalski, de indie-filmmaker achter onder de heerlijke komedie Results, het script zal schrijven.

Nog opmerkelijker is dat de nieuwe Lady in the Tramp niet in de bios zal verschijnen. Het zal namelijk de eerste film worden die exclusief op de nieuwe streaming service van Disney te zien zal zijn, die in 2019 gelanceerd wordt. De dienst zal vier tot zes originele films aanbieden, en films en tv-series van Disney en Disney-eigendommen als Pixar, Marvel en Star Wars.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Nog opmerkelijker is dat de nieuwe Lady in the Tramp niet in de bios zal verschijnen.
Dit moet mij denken aan een andere concept in de tijd dat Michael Eisner de grote Disney baas was. Namelijk de https://screenrant.com/worst-direct-video-disney-movie-sequels/. Echter geen sequel maar een (live-action?) remake/reboot en geen videoband/DVD maar streaming.
Maar goed, schijnbaar is hier behoefte.

Ik echter, zit al te wachten op de sequel van de Wrinkle in Time remake in een Lone Ranger/John Carter movie universe exclusief te zien op exclusief op de nieuwe streaming service van Disney. :)

Tycho Nestoris

Avatar

Mijn hoop in de filmindustrie wordt steeds kleiner...

Frietgezicht

Avatar

Wat Ed zegt,zzzzz. Films als The Lion King hebben veel memorabele momenten, actie, karakters enz.

Ik denk bij deze alleen aan samen macaroni vreten.

Kan mij niet eens een badguy herinneren eigenlijk.

Hier gaat geen hond naar kijken.

Jouke74

Avatar

Het is helaas simpel een kwestie van geld, vrees ik. De rechten op dit Disney verhaal zullen wel verlopen zijn. Als ze dan een remake maken, dan kunnen ze claimen dat ze de rechten weer opnieuw mogen beginnen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair