Dvd's: Justice League, The Snowman & meer

Dvd's: Justice League, The Snowman & meer

Welke films zijn vanaf deze week te koop?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Justice League (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot

Voortgedreven door zijn herstelde vertrouwen in de mensheid en geïnspireerd door de zelfopoffering van Superman (Henry Cavill) roept Bruce Wayne (Ben Affleck) de hulp in van zijn nieuwgevonden bondgenoot, Diana Prince (Gal Gadot) om een nog grotere vijand te verslaan. Samen werken Batman en Wonder Woman aan het samenstellen van een team van metamensen om het op te nemen tegen deze nieuwe bedreiging. Maar ondanks dit bijzondere team van helden - Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash - is het wellicht al te laat om de wereld te redden van een aanval van gigantische proporties.

Lees de recensie van Justice League geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van Justice League.

Thank You for Your Service (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Hall | Cast: Haley Bennett, Keisha Castle-Hughes, Miles Teller, Amy Schumer

Een groep Amerikaanse soldaten die terugkeert uit Irak worstelt met de herintegratie in hun families en het burgerlijke leven, en herinneren zich de gruwelijke oorlog die hen jaren nadat ze het slagveld verlaten hebben nog najaagt.

Lees de recensie van Thank You for Your Service geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van Thank You for Your Service.

The Snowman (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tomas Alfredson | Cast: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg, Jonas Karlsson

Jo Nesbø's The Snowman is het zevende deel uit een boekenreeks over Harry Hole, een losbandige rechercheur in Oslo. Ditmaal gaat hij op zoek naar een verdwenen vrouw met als een van de weinige aanwijzingen een roze sjaal, gewikkeld om de nek van een sneeuwpop.

Lees de recensie van The Snowman geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van The Snowman.

Battle of the Sexes (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonathan Dayton, Valerie Faris | Cast: Emma Stone, Elisabeth Shue, Steve Carell, Natalie Morales

In 1973 stond Wimbledon-winnaar Riggs op het punt met pensioen te gaan. Voordat hij King tegenover zich kreeg had hij Margaret Court al verslagen in een andere "battle of the sexes"-wedstrijd. King, destijds 29 jaar en de nummer 2 van de wereld, accepteerde zijn uitdaging. De wedstrijd was een groots evenement in de Amerikaanse sportgeschiedenis, bekeken door zo'n 50 miljoen mensen. King won de wedstrijd en de vraag of een vrouwelijke sporter het kan opnemen tegen een man, was beantwoord. Er wordt echter nog wel eens gezegd dat Riggs vanwege zijn gokschulden expres zou hebben verloren.

Lees de recensie van Battle of the Sexes geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van Battle of the Sexes.

Suburbicon (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Clooney | Cast: Steve Monroe, Gavin Wilde, Landon Gordon, Hope Banks

De spanningen lopen hoog op in het dorpje Suburbicon, als in de warme zomer van 1959 het eerste Afro-Amerikaanse gezin naar het dorp verhuist. Al snel gaat de boel helemaal mis.

Lees de recensie van Suburbicon geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van Suburbicon.

Bedeviled (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Abel Vang, Burlee Vang | Cast: Saxon Sharbino, Bonnie Morgan, Brandon Soo Hoo, Alexis G. Zall

Vijf vrienden worden nadat ze een mysterieuze app geïnstalleerd hebben, opgejaagd door een bovennatuurlijke entiteit. Bekijk de trailer van Bedeviled.

Un beau soleil intérieur (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Claire Denis | Cast: Juliette Binoche, Xavier Beauvois, Philippe Katerine, Josiane Balasko

Isabelle, kunstneaar in Parijs, gescheiden moeder, zoekt liefde, ware liefde, die een levenlang mee kan gaan.

Lees de recensie van Un beau soleil intérieur geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Un beau soleil intérieur.

Oh Baby (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Thomas Acda | Cast: Gijs Naber, Renée Fokker, Sanne Vogel, Hanna van Vliet

Liedjesschrijver Ruben neemt het leven niet al te serieus en de liefde al helemaal niet. Als hij na de onverwachte dood van een scharrel de vader blijkt te zijn van haar acht maanden zoon, staat zijn leven compleet op zijn kop. Zonder enige voorbereiding heeft Ruben van het ene op het andere dag de zorg voor baby Oscar. Alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, besluit zijn losbollige nieuwe schoonzus Lucy dat ook zij voor haar neefje wil zorgen ... desnoods met Ruben erbij.

Lees de recensie van Oh Baby geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van Oh Baby.

Helden Boven Alles (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Geerard Van de Walle | Cast: Siegfried De Doncker, Dempsey Hendrickx, Maureen Vanherberghen, Nicolas Vanhole

Vier vrienden worden ontzettend populair als een film over hun bouwwerk viral gaat. Sieg denkt dat hij nu een held is en wil naar luxe resorts gaan. Maar Maureen vindt het maar niks, net als Nico en Dempsey, die het er echt niet mee eens zijn. Bekijk de trailer van Helden Boven Alles.

Het Tweede Gelaat (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jan Verheyen | Cast: Koen De Bouw, Werner De Smedt, Greg Timmermans, Sofie Hoflack

De ooit ongewone vriendschap tussen agenten Vincky en Verstuyft wordt moeilijk, als ze een reeks gruwelijke moorden moeten oplossen. De zaak wordt nog moeilijker als een overlevende een van de twee weet te versieren. Bekijk de trailer van Het Tweede Gelaat.

Bullet Head (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Solet | Cast: Adrien Brody, John Malkovich, Antonio Banderas, Rory Culkin

Drie beroepscriminelen duiken na een overval waarbij ze veel geld gesloten hebben onder in een verlaten warenhuis, op de vlucht voor de politie. Dat blijkt een grote vergissing. Terwijl via flashbacks wordt onthuld hoe het trio in deze situatie belandde vanwege danwel liefde, angst of conditionering, ontdekken zij een groot probleem: ze zitten vast in het warenhuis, samen met een woeste hond die wel een hapje mensenvlees lust. Ondertussen zit de politie hen vlak op de hielen. Bekijk de trailer van Bullet Head.

NieuwsFilm

meest populair