'X-Men: Dark Phoenix' en 'The New Mutants' flink uitgesteld

'X-Men: Dark Phoenix' en 'The New Mutants' flink uitgesteld

Fox geeft beide films meer tijd om zo goed mogelijk te worden.

Twentieth Century Fox heeft wederom twee X-Men-films flink uitgesteld. Het gaat om Dark Phoenix en The New Mutants. Die laatste was al ineens flink uitgesteld, omdat er flink wat nieuwe opnames gemaakt moesten worden en wordt nu weer verder naar achteren geschoven.

Fox heeft nu officieel bekend gemaakt dat X-Men: Dark Phoenix van 2 november 2018 uitgesteld is naar 14 februari 2019. Dat is een week voordat The New Mutants eigenlijk uit zou komen en dus is ook de release van die film weer verschoven. Waar de horrorfilm eigenlijk in april 2018 uit zou komen, werd dat 22 februari 2019 en nu 19 augustus 2019.

Waarom Dark Phoenix precies uitgesteld werd, is niet zeker. Waarschijnlijk wil Fox er simpelweg voor zorgde dat de film zo goed mogelijk ontvangen wordt. Dat was bij het vorige deel in de hoofdfranchise, Apocalypse niet zo en dat maakte dat de dure film het wereldwijd niet zo goed deed als gehoopt. De extra tijd die debuterend regisseur Simon Kinberg krijgt om Dark Phoenix af te maken, zal daar hopelijk verandering in brengen.

Dit jaar draait slechts een film in de franchise in de bioscoop: Deadpool 2, vanaf 17 mei.



NieuwsFilm

meest populair