Algemeen

Josh Brolin erg blij dat hij Batman niet speelt in DC-filmuniversum

Hij heeft nu ook genoeg te doen.

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Aankomende periode is Josh Brolin te zien in onder meer Avengers: Infinity War en Deadpool 2. Dit zijn twee grote superheldenfilms en in het verleden dook hij op in de genre-titels Jonah Hex en Sin City: A Dame To Kill For. Hij bleek ook in beeld te zijn voor de Batman-rol die nu wordt ingevuld door Ben Affleck, in het DC Extended Universe.

Brolin gaf tegenover Comic Book Movie aan heel blij te zijn dat hij die rol niet heeft gekregen. Hij zou met regisseur Zack Snyder in gesprek geweest zijn over de rol van de Dark Knight:


"We hebben er indirect over gesproken, maar we zijn nooit ver gekomen, aangezien ik niet de juiste man voor hem was. Ik heb er erg blij dat het niet is gebeurd. Ik heb er nooit meer over nagedacht."

Brolin is ook als Thanos te zien in Avengers 4 (2019) en zou in nog drie X-Men films te zien moeten zijn als Cable. Binnenkort duikt hij ook op in Sicario: Day of the Soldado. Genoeg Brolin deze zomer.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Hij past eerlijk gezegd wel als een batman, maar ik begrijp het als hij na opgenoemde films wel even genoeg heeft v h superhelden-genre...

Master Of Films

Avatar

Ja, kom er nog maar eens bij. Zo wordt Jos ook een Candy Ass media over exposure. Castingburo krijgen het wel heel erg makkelijk. Alle rollen gaan naar Candy Ass en Jos Bro, behalve als de persoon een emo figuur moet spelen dan pas kan je terecht bij AdaM Driver. In de aanbieding hebben we nog John Boyega, de nieuwe Idris Elba.

ThysRomani

Avatar

Hij zou een geweldige Two-Face zijn.

benjamin

Avatar

Gezien de voorlopige ontvangst van de nieuwste films met Batman denk ik zeker niet dat hij veel heeft laten liggen.

NieuwsFilm

meest populair