Sam Rockwell te zien naast Johansson in Waititi's oorlogsfilm

Sam Rockwell te zien naast Johansson in Waititi's oorlogsfilm

De regisseur weet vele grote namen te strikken voor zijn volgende project!

Een tijdje terug kwam er al een artikel langs hier op FilmTotaal waaruit bleek dat Scarlett Johansson te zien zal zijn in de nieuwe film van Thor: Ragnarok regisseur Taika Waititi, genaamd Jojo Rabbit. Nu lijkt het erop dat Waititi opnieuw een grote naam heeft weten te strikken voor deze film, namelijk acteur Sam Rockwell, die recentelijk nog een Oscar won voor zijn rol in Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

De film speelt zich af tijdens de de Tweede Wereldoorlog en draait voornamelijk om een Duitse jongen in Hitler's leger die er achterkomt dat zijn moeder, Johansson, een Joods meisje schuilhoudt in hun huis. Rockwell zal naar alle waarschijnlijkheid de rol spelen van de Nazi kapitein van het jongenslegers. Waititi zal, net zoals in Ragnarok, ook zelf een rol vervullen in de film: hij zal namelijk te zien zijn als Adolf Hitler.

Dit wordt de tweede samenwerking voor Johansson en Rockwell, die beiden al eerder te zien waren in Iron Man 2. Johansson mag dan nu wel een van de bekendste gezichten zijn bij Marvel, Rockwell was daarentegen slechts een keer te zien als Tony Stark's vijand. Toch liet de acteur recentelijk weten maar wat graag terug te keren; reden daarvoor is zeker niet een gebrek aan werk, want hij heeft meer dan genoeg te doen. Buiten Jojo Rabbit zal hij later dit jaar ook te zien zijn als George W. Bush in de Dick Cheney biopic Backseat en ook heeft hij al getekend voor de film The One and Only Ivan.



NieuwsFilm

meest populair