Verrassende reünie op set 'Creed 2'

Verrassende reünie op set 'Creed 2'

Cuff en Link zijn terug!

Een leuke reünie op onderstaande foto van Creed 2. Acteur Sylvester Stallone is op de set herenigd met de schildpadden die Rocky heeft: Cuff en Link. De beestjes die in de oorspronkelijke film uit 1976 zien waren, keren terug, nadat ze dat eerder ook deden in Rocky Balboa (2006) en Creed (2015).

Waar in Creed een ander stel schildpadden gebruikt werden, is dat in dit geval anders. In Creed 2 keren de echte Cuff en Link dus terug. Dat terwijl de beestjes ongeveer vierenveertig jaar oud zijn. Maar dat is een normale leeftijd; schildpadden kunnen rond de tachtig jaar oud worden.

In CREED 2 with my original buddies from the first Rocky ... CUFF and LINK , now about 44 years old!

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) op


Momenteel wonen Cuff en Link bij John Stuart, de neef van Joseph Marks. Hij is de eigenaar van de echt bestaande dierenwinkel die in de oorspronkelijke Rocky te zien was. Ondanks dat de winkel ondertussen gesloten is, zorgt Stuart nog altijd voor de twee schildpadden.

Creed 2 laat zien hoe Adonis (Michael B. Jordan het opneemt tegen de zoon van Ivan Drago (Dolph Lundgren), Vitor (Florian Munteanu) genaamd. Dat wordt een spannende strijd, aangezien Ivan de vader van Adonis vermoord heeft in de ring. Vanaf november in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair