Keanu Reeves als diamanthandelaar voor misdaadthriller 'Siberia'

Met een eerste blik op de 'John Wick'-acteur.

Keanu Reeves verlaat tijdelijk het pad van een actieheld voor die van een verliefde diamantair. Dat doet hij in de romantische misdaadthriller Siberia van Frank & Lola-regisseur Matthew Ross. Het nieuws is uitgekomen dat Saban Films (Shot Caller, Power Rangers) het project zal uitbrengen. Daarbij hebben we meteen een eerste blik op de film gekregen, zie hieronder.

Het verhaal van Siberia is geschreven door Scott B. Smith (The Ruins), naar een idee van hemzelf en Stephen Hamel (Henry's Crime). Lucas Hill (Reeves) is een Amerikaanse diamanthandelaar die in Rusland blauwe diamanten - van twijfelachtige oorsprong - verkoopt. De afspraak die Hill met geïnteresseerden gemaakt heeft valt echter uiteen. Terwijl hij langzaam opgeslokt wordt door de verraderlijke wereld van de diamanthandel, wordt hij verliefd op de Russische Katya, een café-eigenaar in een klein Siberisch stadje.

De dame waar Reeves' karakter voor valt wordt gespeeld door Ana Ularu (Inferno). Andere castleden zijn Molly Ringwald en Pasha Lychnikoff. Company Films en Summerstorm Entertainment zitten o.a. achter de productie. Er is nog geen releasedatum.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair