De topfilms die in juni op Netflix verschijnen

Met o.a. Trainspotting, Jack Reacher: Never Go Back, The Forest, Jane Got a Gun en It Comes at Night.

Elke maand komt Netflix met tientallen nieuwe films en series. Vandaag hebben we voor jullie een vooruitblik op de grootste nieuwe films die naar het online streamingkanaal komen in maart. Het zijn uiteraard niet alle films, maar wel de films die Netflix zelf al wilde uitlichten.

Idiocracy (1 juni)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Judge | Cast: Luke Wilson, Maya Rudolph, Dax Shepard, Terry Crews
Joe wordt in 2005 door het leger geselecteerd om mee te doen met een geheim experiment. Hij wordt gedurende één jaar ingevroren, samen met de vrouw Rita. Maar het duo wordt vergeten en ontwaakd vijfhonderd jaar later. Daar komen ze erachter dat de mensheid veel dommer geworden is en dat Joe nu de slimste man van de wereld is.

It Comes at Night (1 juni)
Bekijk de afbeeldingRegie: Trey Edward Shults | Cast: Joel Edgerton, Christopher Abbott, Carmen Ejogo, Danielle Riley Keough
Een man ontdekt dat zijn huis te maken heeft met groot kwaad. Dat is hooguit het begin van de horror die komt: want de gruwelen komen niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Vanuit hun geïsoleerde huis probeert de man samen met zijn vrouw en zoon te overleven, wat al helemaal ingewikkeld wordt als een ander jong gezin onderdak bij hen zoekt.

Jane Got a Gun (1 juni)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gavin O'Connor | Cast: Natalie Portman, Joel Edgerton, Ewan McGregor, Noah Emmerich
Jane Hammond is een voorbeeldige vrouw. Zij is getrouwd met de kwaadaardige Bill, die op een dag acht kogels in zijn rug krijgt van zijn bende. Jane besluit daarop om het heft in eigen handen te nemen en het tegen alle verraders op te nemen. Met rampzalige gevolgen voor alle mannen op wie zij het voorzien heeft...

The Forest (1 juni)
Bekijk de afbeelding
Regie: Jason Zada | Cast: Natalie Dormer, Eoin Macken, Stephanie Vogt, Osamu Tanpopo
In Japan bevindt zich het Aokigahara bos. Daar plegen mensen zelfmoord. De Amerikaanse vrouw Sara reist naar Japan en gaat in het mysterieuze, nooit in kaart gebrachte bos, op zoek naar haar vermiste zus, van wie zij vermoedt dat die daar ergens is.

Magic Mike (2 juni)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Soderbergh | Cast: Matthew McConaughey, Channing Tatum, Olivia Munn, Alex Pettyfer
Magic Mike is een stripper die de jonge danser The Kid onder zijn vleugels neemt. Hij introduceert hem in de wereld van feesten, het oppikken van vrouwen en het eenvoudig verdienen van bakken met geld. Een echte vrouwenfilm die zich afspeelt in de wereld van de mannelijke strippers en later een vervolg kreeg.

Ali's Wedding (8 juni)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeffrey Walker | Cast: Osamah Sami, Don Hany, Helana Sawires, Robert Rabiah
Ali is de charmante zoon van een moslimgeestelijke die van Irak naar Australië verhuisd is. Ali is wanhopig niet alleen zijn familie tevreden te houden, maar ook de gemeenschap waarin hij is opgegroeid. Hij wordt uitgehuwelijkt, maar wordt verliefd op een ander en naarmate de huwelijksdag dichterbij komt, dreigt zijn dubbelleven bloot te komen te liggen.

Alex Strangelove (8 juni)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Johnson | Cast: Ayden Mayeri, William Ragsdale, Isabella Amara, Antonio Marziale
Alex is al jaren samen met zijn vriendinnetje Clair. Hij wil eigenlijk helemaal niet door haar ontmaagd worden, want stiekem valt Alex op mannen. Als hij de jonge homo Elliott ontmoet, die meteen duidelijk maakt gevoelens voor Alex te hebben wordt de situatie erg ingewikkeld voor onze jonge vriend.

Sausage Party (9 juni)
Bekijk de afbeelding
Regie: Greg Tiernan, Conrad Vernon | Cast: Alistair Abell, Iris Apatow, Stephanie Beard, Michael Cera
Een worstje en zijn sappige vrienden ondernemen een spannend avontuur door een gigantische supermarkt. De vrienden zijn terecht gekomen in het verkeerde schap, maar naarmate de extra lange openingsdag op 4 juli dichterbij komt, moeten ze snel hun plaats zien te vinden...

Trainspotting (19 juni)
Bekijk de afbeeldingRegie: Danny Boyle | Cast: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller, Kevin McKidd
Renton is een werkeloze Schot die samen met zijn vrienden het leven kleur probeert te geven met drank, drugs, uitgaan en bankhangen. Na een paar grimmige gebeurtenissen, besluit Renton het leven opnieuw te beginnen in Londen. Dat is succesvol, tot zijn oude vriend Begbie ineens voor de deur staat en oude gewoonten weer naar boven komen drijven.

Jack Reacher: Never Go Back (22 juni)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edward Zwick | Cast: Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge, Danika Yarosh
Jack Reacher moet naar Virginia, zijn oude militaire basis, om major Susan Turner te helpen. Daar blijkt dat zij gearresteerd is en dat hijzelf ervan beschuldigd wordt een misdaad begaan te hebben. Hij kan zich daar niets van herinneren en besluit zijn naam te zuiveren.

Recovery Boys (29 juni)
Regie: Elaine McMillion Sheldon
Tijdens de drugsepidemie in Amerika proberen vier mannen hun leven weer op poten te krijgen en verbroken relaties te herstellen na hun jarenlange verslaving ... Een intieme blik op kracht, broederschap en de moed die ervoor nodig is om verslavingen te overwinnen.

NieuwsFilm

meest populair