Justin Theroux beleeft zwoele stranddag met drie topactrices tegelijk

Justin Theroux beleeft zwoele stranddag met drie topactrices tegelijk

Theroux is lekker op vakantie samen met een aantal bekende Hollywooddames!

Sinds zijn scheiding met Jennifer Aniston, geniet acteur Justin Theroux (Mute, The Spy Who Dumped Me) behoorlijk van zijn bestaan als vrijgezel, zo blijkt wel uit allerlei foto's die online zijn verschenen. Theroux is de afgelopen dagen namelijk met allerlei topactrices gespot bij de Franse kust. Zou er een potentiële liefdeskandidaat tussen zitten?

Op dit moment is acteur Justin Theroux in Zuid-Frankrijk, omdat hij eerder deze week een modeshow heeft bijgewoond van het bekende merk Louis Vuitton in Nice. Direct daaropvolgend besloot de ster heerlijk te gaan genieten van een vakantie in de Franse zon. Een vakantie, die hij schijnbaar niet alleen viert. Op zijn vakantielocatie zijn de afgelopen dagen namelijk ook een aantal bekende Hollywoodvrouwen gespot!

Zo beleefde hij een zwoele stranddag met Hollywoodactrices als Emma Stone (Cruella, Battle of the Sexes), Sienna Miller (Live by Night, The Lost City of Z) en Laura Harrier (Spider-Man: Homecoming, The Last Five Years). De groep beroemdheden zou zich onder andere vermaakt hebben in een verwarmd bubbelbad, op het naastliggende strand en met een aantal klim- en klauteractiviteiten boven de Middellandse Zee.

Natuurlijk speculeren de bladen inmiddels al volop over deze groepsvakantie van de sterren. Zou het kunnen dat Theroux met een van deze dames inmiddels een relatie heeft? Het leeftijdsverschil is behoorlijk groot. De afgelopen maanden werd de acteur uit The Leftovers al gekoppeld aan meerdere bekende namen. Begin dit jaar verbrak hij zijn relatie met Jennifer Aniston na een huwelijk van drie jaar. Fijne vakantie!

NieuwsFilm

meest populair