De 2019-zomerfilms die je moet zien!

De 2019-zomerfilms die je moet zien!

Met Avengers 4 uiteraard als eerste.

Volgend jaar zomer verschijnen er uiteraard weer heel wat grote blockbusters. Verleden week keken we met de wekelijkse POLL naar de titels die op dit moment gepland staan voor volgende zomer. De nummer één was te voorspellen, maar welke films zijn er daarna favoriet? Check hieronder de uitslag!

De Top 5 films van 2019
Met maar liefst 59 procent van de stemmen blijkt Avengers 4 het meest in trek. En dit is niet raar aangezien deze opvolger van Avengers: Infinity War het slotstuk is van maar liefst 21 eerdere films in het grootse Marvel Cinematic Universe. De overige 41 procent is verdeeld over de rest van de films. Toch redelijk opvallend is dat John Wick: Chapter 3 met 9 procent op een tweede stek staat, dus vóór vele blockbusters met enorme budgetten. Walt Disney's live-action verfilming The Lion King krijgt ook redelijk wat stemmen met 8 procent en de nummer 4 en 5 zijn Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood en Pixars Toy Story 4 met respectievelijk 5 en 3 procent.

Titels die zwak scoren
Bovenstaande titels zijn vooralsnog het meest in trek bij het (FilmTotaal) publiek. Maar er zijn dus ook wat 2019 zomerfilms die voor nu erg zwak scoren, denk aan de grote titels: Disney's live-action Aladdin, de reboot Men in Black 4 en de Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw. Maar ook titels als Godzilla: King of the Monsters en Top Gun 2 maken het publiek klaarblijkelijk nog niet zo enthousiast.

NieuwsFilm

meest populair